1. Markten Live
  2. Live blog
live

Amerikaanse beurzen sluiten groen

New York ging hoger. American Airlines kreeg een tik door magere prognoses. GE Aerospace maakte indruk met zijn kwartaalrapport.
  • Trump: 'Ik eis dat de rente omlaag gaat'

    Dit is een vervolg op onze post over Trump en zijn vraag aan olieproducerende landen om de productie te verhogen (zie post 20u30). 'Met een daling van de olieprijs, eis ik dat ook de rentes onmiddellijk verlaagd worden', stelt Trump eveneens in Davos. 

  • Olieprijs daalt na oproep Trump

    De olieprijs zakt nadat de Amerikaanse president Donald Trump Saoedi-Arabië en het OPEC-kartel heeft opgeroepen om de prijs van olie te verlagen. Hij bedoelt daarmee eigenlijk te zeggen dat het kartel de olieproductie moet opvoeren (wat een lagere prijs tot gevolg zal hebben). Daarmee wil Trump de inflatie omlaag brengen. De markt lijkt deels te geloven dat Trump dit kan afdwingen, want de prijs per vat Brent-olie zakt met bijna een dollar tot 78,34 dollar. 

    De president deed de uitspraken op de bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos. Hij was niet fysiek in Davos, maar via een videoverbinding.

  • Amerikaanse beurzen veren grotendeels op

    New York kleurt overwegend groen. De Dow Jones wint 0,8 procent, de S&P500 0,3 procent, maar de Nasdaq verliest 0,2 procent. De laatste techbeurs heeft last van koersdalingen onder chipaandelen als Nvidia en Broadcom .

    Het negatievere sentiment in de chipsector volgt op een teleurstellend rapport van de Zuid-Koreaanse chipbakker SK Hynix en de verwachting van de Nederlandse premier Dick Schoof dat Trump de exportrestricties voor de chipmachinebouwer ASML met betrekking tot China zal handhaven. 

  • 'Prognose American Airlines lijkt conservatief'

    Analisten reageren op de resultaten van American Airlines en het feit dat de vliegtuigmaatschappij voor het eerste kwartaal verlies van 20 tot 40 dollarcent per aandeel voorziet. 'De vooruitzichten van het management voor het eerste kwartaal en voor heel 2025 vallen tegen', klinkt het bij TD Cowen-analist Tom Fitzgerald. 'Voor het vierde kwartaal was het rapport sterk, maar beleggers zullen zich focussen op de magere prognose.' Het aandeel verliest bijna 9 procent.

    Voor dit jaar verwacht American Airlines een winst per aandeel tussen 1,7 en 2,7 dollar, terwijl de markt uitging van 2,42 dollar. 'De jaarprognose lijkt conservatief, gezien de vliegtuigmaatschappij zijn eigen winstprognose klopte in het vierde kwartaal', stelt Citi-analist Stephen Trent. 'We houden het aandeel op ons favorietenlijstje.' Op korte termijn denkt Trent dat de koers volatiel kan zijn door de negatieve prognose. 

    We houden American Airlines op ons favorietenlijstje.

    Stephen Trent
    Citi-analist
  • Londense vermogensbeheerder neemt belang in Umicore

    De Londense vermogensbeheerder Silchester International Investors heeft een belang genomen van 3,05 procent in materialenspecialist Umicore . Dat laat het bedrijf weten in een transparantieverklaring. 

  • Groene sluiting voor Europa

    Het gemiddelde Europese aandeel won vandaag 0,4 procent. De toppers en floppers ziet u hieronder:

  • Aperam rondt Amerikaanse overname af

    De producent van roestvrij staal Aperam heeft de overname van zijn Amerikaanse sectorgenoot Universal Stainless & Alloy Products (USAP) afgerond. Dat meldt de onderneming in een persbericht. Eerder schreef collega David Adriaen al uitgebreid over de deal van Aperam met USAP.

  • Bel20 sluit vlak

    De Bel20 trappelde vandaag ter plaatse op 4.243 punten. De hoog- en laagvliegers van de dag waren:

  • Hoe kan ik anticiperen op een beurscorrectie in 2025?

    Ellen Vermorgen bespreekt de angst voor een correctie na twee mooie beursjaren. Komt die er? En hoe kun je je daarop voorbereiden?

  • 'Cijfers GE Aerospace overtroffen hoge verwachtingen'

    TD Cowen-analist Gautam Khanna reageert positief op de resultaten van vliegtuigleverancier GE Aerospace . 'De orders, winst per aandeel en de vrije kasstroom overtroffen verwachtingen die al hoog lagen', klinkt het.

    'De gunstige samenstelling van de omzet en prijszetting bij Commercial Engines & Services (CES, de afdeling die commerciële vliegtuigmotoren bouwt en daarvoor onderhoudsdiensten levert, red) zorgde voor een beter dan verwachte omzet in het vierde kwartaal', legt de analist uit. Ook het plan van de onderneming om 7 miljard dollar aan eigen aandelen in te kopen ziet Khanna wel zitten. 

    Bij CES steeg de operationele marge met zo'n 500 basispunten.

    Ken Herbert
    RBC Capital-analist

    RBC Capital-analist Ken Herbert wijst op de verbeterde marges. 'Bij CES steeg de operationele marge met zo'n 500 basispunten', merkt hij op. 'Bij de defensietak zag de onderneming de marge dan weer met 20 basispunten zakken. We denken dat beleggers gunstig oordelen over de vooruitzichten voor de vrije kasstroom.' GE Aerospace voorziet een vrije kasstroom tussen 6,3 en 6,8 miljard dollar voor 2025, terwijl beleggers maar 6,29 miljard dollar hadden voorzien. 

    Het aandeel wint bijna 8 procent. 

  • Elia tikt nieuw intraday dieptepunt aan

    De netbeheerder Elia  zakt ruim 5 procent en tikt met 60,70 euro een vers dieptepunt aan. Het vorig meerjarig dieptepunt van 60,75 euro dateert van 14 januari. De beleggers blijven tobben over hoe Elia de komende jaren zijn miljardeninvesteringen zal financieren.

  • Gemengde opening in New York

    De Dow Jones  noteert met 0,1 procent winst, de Nasdaq verliest 0,5 procent. 

  • GE Aerospace verwacht dit jaar meer dan 10 procent groei

    GE Aerospace , een leverancier van motoren voor commerciële en militaire vliegtuigen, realiseerde in het vierde kwartaal een winst per aandeel van 1,32 dollar, ruim boven de verwachtingen van de analisten (1,04 dollar). GE Aerospace zit op een orderboekje van 50 miljard dollar, dat is 32 procent meer dan een jaar geleden. Voor 2025 ziet GE de omzet met meer dan 10 procent groeien.

    Het aandeel van GE Aerospace stijgt in de voorbeurshandel met 8 procent. 

  • American Airlines voorziet meer verlies dan verwacht

    Het aandeel van American Airlines  gaat voorbeurs 9 procent onderuit. In het vierde kwartaal lag de winst per aandeel met 86 cent hoger dan verwacht (66 cent). Maar beleggers verslikken zich in de winstprognose voor het eerste kwartaal van 2025. 'Wegens de huidige trend van de vraag verwachten we een verlies per aandeel van 20 tot 40 cent.' Analisten hielden rekening met een veel kleiner verlies van 4 cent per aandeel. 

  • Wall Street richting overwegend lagere opening

    De Amerikaanse beurzen zullen volgens de futures grotendeels in het rood openen. De Dow Jones zou nog 0,1 procent klimmen, maar de S&P500 en de Nasdaq zouden respectievelijk 0,1 en 0,5 procent zakken. De verwachting is dat die laatste techbeurs last zal ondervinden van de zakkende chipbakkers (zie posts 11u35 en 13u40).

  • Zuid-Koreaanse chipproducent stelt teleur

    Zoals gezegd (zie post 11u35) wegen er vandaag twee zaken op de chipsector. Enerzijds de uitgesproken verwachting van de Nederlandse premier Dick Schoof dat de Amerikaanse president Donald Trump de bestaande exportrestricties voor ASML met betrekking tot China zal handhaven, anderzijds de tegenvallende resultaten van de Zuid-Koreaanse geheugenchipbakker SK Hynix. We gaan nog wat dieper in op SK Hynix, dat vandaag bijna 3 procent zakte.

    HK Hynix zal een belangrijke winnaar zijn bij de AI-boom.

    Sanjeev Rana
    CLSA-analist

    De onderneming zag de omzet in het vierde kwartaal met 75 procent groeien met dank aan een stijgende vraag naar chips met een hoge bandbreedte (HBM-halfgeleiders). Van die HBM-chips is overigens de AI-chipontwikkelaar Nvidia een grote afnemer. Tegelijk ziet het bedrijf nog altijd zwakte op de traditionele markt voor geheugenchips in bijvoorbeeld smartphones. Beleggers waren niet blij met de lager dan verwachte prognose voor het eerste kwartaal. Daarbij meldde de groep dat de 'extra investeringen' dit jaar beperkt zullen blijven.

    Ook CLSA-analist Sanjeev Rana stelt dat de verwachtingen van het bedrijf onder die van de markt lagen, maar hij blijft positief. 'Op middellange termijn verwachten we dat de onderneming zijn dominantie op het vlak van HBM-chips zal behouden', klinkt het. 'SK Hynix zal een belangrijke winnaar zijn van de AI-boom.'

  • VK doet onderzoek naar 'mobiele dominantie' Apple en Google

    De Britse concurrentiewaakhond CMA onderzoekt of de dominantie van Apple en Google op de markt voor mobiele diensten tot entreebarrières leidt voor mogelijke concurrenten. De aankondiging komt nadat de Labour-regering de voormalige voorzitter van de CMA heeft vervangen.

    Google en Apple hebben aanzienlijke invloed op de inhoud, diensten en technologische ontwikkeling op een smartphone.

    CMA
    Britse mededingingsautoriteit

    Interessant aan die laatste zet is dat de nieuwe voorzitter een voormalige topper bij Amazon.com is, namelijk Doug Gurr. Daarmee lijkt de Britse overheid een sterk signaal te sturen dat regulatoren de economische groei en innovatie ook niet onnodig in de weg willen staan.

    Enerzijds leiden de diensten van Apple en Google tot technologische vooruitgang. Anderzijds draaien bijna alle smartphones in het VK ofwel op het besturingssysteem van Apple (iOS) dan wel op dat van Google (Android). 'Dit betekent dat de twee bedrijven een aanzienlijke invloed hebben op de inhoud, diensten en technologische ontwikkeling die een smartphone biedt', klinkt het.

    In de voorbeurshandel trappelen de twee aandelen ter plaatse.

  • Herlees onze marktenchat

    Deze middag hielden we een chat over de markten. U kunt de chat via onderstaande box herlezen: 

  • Turkije verlaagt rente met 250 basispunten

    De Turkse centrale bank heeft de beleidsrente met 250 basispunten verlaagd naar 45 procent. De renteknip werd verwacht. De centrale bank zegt dat de onderliggende trend van de inflatie in december is gedaald, maar voorlopende indicatoren wijzen op een stijging in januari. De inflatie bedraagt 44,4 procent.

  • ASML kent grootste tik sinds 15 november

    We komen nog even terug op de tuimeling van ASML  (post 10u19). Het aandeel gaat tot 4,5 procent lager, de grootste daling sinds 15 november. Handelaars verwijzen naar een interview dat de Nederlandse premier Dick Schoof heeft gehad met Bloomberg TV. Schoof zei dat hij verwacht dat onder Trump de bestaande exportrestricties voor ASML met betrekking tot China behouden blijven. Daarnaast zei de Zuid-Koreaanse producent van geheugenchips SK Hynix bij de bekendmaking van de resultaten dat de 'extra investeringen' dit jaar beperkt zullen blijven. SK Hynix is een afnemer van de grote chipmachines van ASML. 

  • Consumentenvertrouwen op laagste peil in twee jaar

    De indicator van het Belgische consumentenvertrouwen daalt in januari met 2 punten naar -11 punten, het laagste niveau sinds januari 2023. De gezinnen werden vooral somberder over de algemene economische vooruitzichten. Ze hebben ook hun spaarintenties verlaagd.

  • Noorse basisrente zakt waarschijnlijk in maart

    De Noorse centrale bank handhaaft de basisrente zoals verwacht op 4,5 procent. Tegelijk bereidt gouverneur Ida Wolden Bache de markt duidelijk voor op een renteverlaging. 'De rente wordt waarschijnlijk in maart verlaagd.' 

    Met een rente die op het hoogste peil in 16 jaar staat, behoort Noorwegen bij de grootste 'haviken' onder de westerse economieën. 

  • Chiptrio zet druk op AEX

    Terwijl de meeste Europese beurzen vlak noteren, zakt de Nederlandse AEX  met 0,7 procent. De chipaandelen ASML , ASMI en Besi zetten druk. Beleggers laten zich mogelijk inspireren door de Nasdaq-future. Het ziet ernaar uit dat er straks winstnemingen opduiken in Amerikaanse technologieaandelen. De Nasdaq zou een halve procent lager openen deze namiddag. 

  • Primark (AB Foods) verlaagt jaarprognose na ontgoochelende kerstverkopen

    AB Foods , bekend als eigenaar van de kledingketen Primark, zakt met bijna 2 procent op de beurs van Londen. De groep mikt nu op een omzetgroei van Primark tussen 1 en 4 procent (low single digit) in 2025, na een eerdere prognose van ongeveer 5 procent (mid single digit).

    De totale omzet van Primark steeg met 2 procent in de 16 weken tot 4 januari, het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar, dankzij de opening van nieuwe winkels. Op een vergelijkbare basis daalde de omzet echter met 1,9 procent als gevolg van een daling van liefst 6,4 procent in het VK, de grootste markt, wegens ontgoochelende kerstverkopen. 

  • Puma onderuit na cijferupdate, kondigt besparingen aan

    Puma  keldert met 17 procent na de publicatie van een lager dan verwachte kwartaalwinst. Het Duitse sportmerk boekte het voorbije kwartaal een omzet van 2,3 miljard euro. Over heel 2024 landde de omzet op 8,8 miljard euro, een stijging van 4,4 procent ten opzichte van het jaar voordien. De nettowinst kwam in 2024 uit op 282 miljoen euro.

    'Hoewel we in 2024 een solide omzetgroei hebben gerealiseerd en zinvolle vooruitgang hebben geboekt met onze strategische initiatieven, zijn we niet tevreden met onze winstgevendheid', zegt topman Arne Freundt, die beseft dat de analistenverwachtingen niet helemaal ingelost werden.

    Puma lanceert een kostenbesparingsprogramma om de brutowinstmarge (ebit) de komende jaren naar 8,5 procent te brengen. In 2024 bedroeg die marge 7,1 procent.

  • Barclays over Galapagos: 'Weinig katalysatoren voor de beurskoers'

    We hebben het rapport van beurshuis Barclays over Galapagos   (zie post van 7u44) op de kop kunnen tikken. 

    Analiste Emily Field merkt op er door de geplande opsplitsing in twee bedrijven op korte termijn nog minder katalysatoren voor het aandeel zijn: 'Tot de opsplitsing midden dit jaar rond is, zijn overnames weinig waarschijnlijk. En ook rond het onderzoek verwachten we dit halfjaar weinig belangrijk nieuws'. 

    De CAR-T programma's vorderen goed, maar we hebben bij Genmab geleerd dat beleggers in een druk bevolkt gebied eerst harde data willen zien voor ze er significant waarde aan willen toekennen

    Emily Field
    Barclays-analiste

    Field staat koel tegenover beide 'Galapagossen' in wording. Ten eerste 'SpinCo', dat met gros van de cash (2,45 miljard euro) op zoek gaat naar overnames. 'Gezien de beschikbare cash en de geringe focus (oncologie, immunologie en virologie, red.) zal het waarschijnlijk om middelen in een prille onderzoeksfase gaan en het zal tijd vergen eer beleggers daar enige waarde aan geven'. 

    Het ‘new look’-Galapagos zal met een cashpositie van 500 miljoen euro wél focussen: op de ontwikkeling van CAR-T-celtherapieën, of gepersonaliseerde behandelingen voor kanker. 'De CAR-T programma's vorderen goed, maar we hebben bij Genmab en CD38 (een experimenteel middel dat al een hele tijd in een vroege tweede klinische fase zit, red.) geleerd dat beleggers in een druk bevolkt gebied eerst harde data willen zien voor ze er significant waarde aan willen toekennen'.

  • Berenberg verlaagt koersdoel Aedifica

    Berenberg-analist Kai Klose verlaagt het koersdoel voor Aedifica  van 78 euro naar 76 euro, het koopadvies blijft behouden. De koersdoelverlaging volgt op de recente verkoop van Zweedse panden. Klose gaat er in zijn model voortaan vanuit dat Aedifica dit jaar Zweden volledig verlaat.

    'Aedifica presteert op de beurs beter dan de sectorgenoten. Tegen een brutodividendrendement van 7 procent is het aandeel koopwaardig.'

  • Koersdaling Gimv wegens knippen inschrijvingsrecht

    De beurskoers van Gimv  zakt met 6 procent tot minder dan 38 euro. De koersdaling is het logisch gevolg van het knippen van coupon nummer 27. Die coupon geeft het recht om in te schrijven op de kapitaalverhoging die vandaag van start gaat. (zie post 6u42)

  • Degroof Petercam over Nextensa: 'Drie grote vraagtekens bij Proximus-deal'

    Het beurshuis Degroof Petercam zoomt in op de grote deal die vastgoedontwikkelaar Nextensa  gisteren sloot met Proximus. 'Nextensa krijgt nu heel veel op zijn bord en moet twee megaprojecten in balans houden met de rest van zijn projecten en portefeuille', schrijft analist Vincent Koppmair. 

    Koppmair zet zijn advies voorlopig tussen haakjes ('under review') en stipt aan dat er nog drie grote onzekerheden zijn:

    • Welke prijs betaalt Nextensa voor de Proximus-torens aan het Noordstation? Marktgeruchten spreken over 50 à 60 miljoen euro, tegenover de 170 miljoen die Immobel vroeger betaalde. 
    • Hoe ziet de financiering eruit? Gelet op de lage beurskoers, lijkt een schuldfinanciering de meest realistische optie. De huidige relatief lage schuldgraad biedt wat ruime, ook de introductie van een keuzedividend kan helpen.
    • Zal Nextensa de bouwvergunning van Immobel overnemen? Zo ja, tegen welke prijs? 
  • Galapagos grootste daler in vlakke Bel20

    De openingsbel: de Bel20  noteert in lijn met de Europese collega's een fractie lager. Galapagos  is de grootste daler na het verkoopadvies van Barclays (zie post van 7u44), maar veel impact heeft dat niet op de Bel20: het biotechbedrijf maakt nog maar 1 procent van de Brusselse sterrenkorf uit. 

  • Straks: verse renteverlaging in Turkije?

    Op de middag: het rentebesluit in Turkije. Economen verwachten dat de rente - na de eerste knip in december - opnieuw verlaagd zal worden, met 2,5 procentpunten tot 45 procent. 

  • 'De 7', uw gids door de ochtendspits

    Snel mee met het ochtendnieuws, inclusief de beleggersimpact van de voorstellen in de nieuwe supernota van formateur Bart De Wever? Collega Bert Rymen gidst u in 'De 7' door de essentie:

  • Op de regeringstafel: een meerwaardebelasting/solidariteitsbijdrage

    Niet onbelangrijk voor de Belgische belegger: bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe federale regering ligt een meerwaardebelasting van 5 procent (voorheen 10%) op tafel, kunt u hier dankzij collega Dieter Dujardin lezen. Al wordt die meerwaardebelasting nu 'solidariteitsbijdrage' genoemd. 

    Merk op dat die belasting al vrij snel gewone beleggers kan treffen. Voor beursgenoteerde aandelen geldt een vrijstelling tot slechts 6.000 euro winst. Voorheen lag die grens op 10.000 euro. 

  • De nabije toekomst: lichtrood

    Het ziet ernaar uit dat de Europese beurzen de klim op Wall Street, die er grotendeels onder impuls van Netflix en de techreuzen kwam, niet zullen kunnen volgen. De futureshandel suggereert een licht lagere start voor de Euro Stoxx50 , de korf steraandelen van de muntunie, bij de openingsbel om 9 uur. 

  • Barclays zet Galapagos op de verkooplijst

    Beurshuis Barclays verlaagt het advies voor biotechbedrijf Galapagos  van 'houden' naar 'verkopen'. Het koersdoel beloopt 22 euro. Dat leert een mededeling van informatieleverancier Bloomberg. We proberen het rapport op de kop te tikken om meer duiding te verschaffen. 

    -55%
    Korting loopt op
    Het aandeel Galapagos noteert nu met een korting van 55 procent op de jongst gepubliceerde bankrekening

    De beurskoers van Galapagos staat al een hele tijd onder druk en noteert, dicht bij het laagste peil in tien jaar, nu tegen korting van 55 procent op de jongst gepubliceerde bankrekening (zie grafiek), omdat het nog jaren kan duren voor een product op de markt raakt en intussen de forse berg cash zienderogen slinkt. Een plan om het bedrijf later dit jaar in twee te splitsen oogstte eerder deze maand een slow clap van de belegger. 


  • Citi herstart opvolging Ahold Delhaize met lauw advies

    Het beurshuis Citi hervat onder een nieuwe sectoranaliste, Monique Pollard, de opvolging van Ahold Delhaize  met een 'neutraal' advies en een koersdoel van 37 euro. Ahold Delhaize is de holding boven de Nederlandse en Belgische supermarktketens Albert Heijn en Delhaize, maar haalt twee derde van de winst uit Amerikaanse ketens als Food Lion, Stop & Shop en Hannaford. 

    Pollard vindt het aandeel na de recente klim correct gewaardeerd en denkt dat Ahold Delhaize over het boekjaar 2024 de beloofde 'minstens 4 procent winstmarge' nipt zal halen met een marge die op 4,02 procent uitkomt. De consensus is optimistischer en rekent op 4,1 euro bedrijfswinst voor elke 100 euro omzet. 

  • Gimv start geldronde | Aandeel noteert zonder inschrijvingsrecht

    De investeringsmaatschappij Gimv  trapt vandaag haar publieke inschrijvingsronde voor haar 'on-Vlaams ambitieuze' kapitaalverhoging af. Tot 6 februari kunnen aandeelhouders per vier rechten intekenen op één nieuw aandeel tegen 34,50 euro per stuk. 

    Vandaag noteert het aandeel zonder het inschrijvingsrecht. Wie gisteren bij slot vier stuks van 40,40 euro had, heeft er vandaag met inzet van de beschikbare vier rechten vijf: vier van 40,40 euro en eentje van 34,50 euro, gemiddeld 39,22 euro.

    Die 39,22 euro is ook de startkoers van vandaag voor het aandeel, zonder het voorkeurrecht. Of om het in termen van een Friese grafheuvel te zeggen: de 'terp' of 'theoretische ex-rechten prijs'. De startwaarde van het voorkeurrecht is 1,18 euro. Dat is een vierde van het prijsverschil tussen 39,22 euro en de intekenprijs van 34,50 euro. 

  • Peking tegen verzekeraars en fondsen: koop lokaal

    Op de aandelenmarkten in het Verre Oosten boeken de Chinese beursbarometers - gisteren weer in kachelmodus door de onzekerheid over potentieel nieuwe Amerikaanse invoertarieven - een bescheiden herstel van een half tot een vol procent.

    Met dank aan een persbriefing van de beurswaakhond CSRC. Die geeft aan met zachte dwang lokale verzekeraars en fondsbeheerders te zullen aanzetten meer Chinese aandelen te kopen en zo de beurzen te stutten. De Chinese Communistische Partij heeft een lange staat van dienst in de lokale beurs deze of gene richting uit te sturen

    Het is als sprokkelhout stapelen om een kampvuur te maken: je hebt nog altijd een lucifer nodig

    Tai Hui
    JPMorgan Asset Management

    Beursstrategen zijn niet echt overtuigd van de maatregel. 'Het is als sprokkelhout stapelen om een kampvuur te maken: je hebt nog altijd een lucifer nodig', zegt Tai Hui, marktstrateeg bij de vermogensbeheerder JPMorgan Asset Management, tegen het persbureau Bloomberg. 

  • Wall Street binget Netflix

    Goedemorgen!

    We trappen af met een blik op Wall Street, waar de Dow  en vooral de Nasdaq  groen kleurden. Dat laatste vooral dankzij de streamingreus Netflix  die de rapportering van de techreuzen beresterk aftrapte

    De liveblog van gisteren kunt u hier herlezen. 

    De start van Trump II, het beresterke kwartaal van Netflix, de kapitaalronde van Gimv, de brief van Sofina en - uiteraard - de voorgestelde effectentaks/meerwaardebelasting ... Thema's genoeg voor een marktenchat straks klokslag 12 uur.  

    ©AP

Meer uit Markten Live

Gesponsorde inhoud