1. Markten Live
  2. Live blog
live

Bel20 sluit licht hoger

De Europese beurzen sloten donderdag hoger. De handel was dunnetjes, bij gebrek aan steun vanuit de VS, waar ze vandaag Thanksgiving vieren.
  • Tot morgen!

    Aangezien Wall Street gesloten is vanwege Thanksgiving, laten ook wij het hierbij. Fijne avond en tot morgenochtend!

  • Europese beurzen sluiten hoger

    Het gemiddelde aandeel op het oude continent ging vandaag 0,5 procent hoger. Hieronder ziet u de grootste uitschieters van de dag:

  • Familie Djierdjian vervoegt Bois Sauvage en Finasucre bij bioplasticdochter Futerro

    Futerro, de bioplasticdochter van Bois Sauvage en Finasucre, haalt 12 miljoen euro op. Het verse geld komt grotendeels van Cybelle, het investeringsvehikel van de discrete Belgische zakenfamilie Djierdjian. Via haar bedrijf Cedap vervaardigt die plastic verpakkingen voor de voedingssector. Hier leest u meer over de kapitaalronde bij Futerro.

  • Ascencio ziet huurinkomsten klimmen

    De vastgoedspeler Ascencio heeft zojuist de resultaten over het boekjaar 2023/2024 gepubliceerd. De huurinkomsten klommen met 3,9 procent tot 53,4 miljoen euro, terwijl de nettowinst exclusief boekhoudkundige meer- of minderwaarden op de portefeuille en rente-indekking (EPRA) zo'n beetje stabiel bleef op 36,2 miljoen euro. Per aandeel klom de EPRA-winst van 5,46 naar 5,49 euro. 

    Het dividend klimt met 3,6 procent tot 4,30 euro (bruto). 

  • Bel20 met kleine winst de dag uit

    De Bel20 is gesloten met een winstje van 0,1 procent tot 4.217 punten. De hoog- en laagvliegers op de Brusselse beurs waren:

  • ECB-bestuurders kijken verschillend naar ruimte voor renteverlagingen

    Twee bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) delen vandaag hun visie op de ruimte voor renteverlagingen, en blijken het niet met elkaar eens te zijn.

    Isabel Schnabel zegt in een interview dat de ECB 'geleidelijk richting een neutrale beleidsrente' kan bewegen en zegt te denken dat de centrale bank 'dichter bij neutraal territorium komt'. De 'neutrale rente' is het peil waarbij de rente de economie stimuleert noch afremt. Schnabel lijkt dus aan te geven dat we dicht bij dat punt zijn.

    Anders klinkt het bij de voorzitter van de Franse centrale bank, Villeroy de Galhau. Hij speechte in Parijs. Volgens hem is er 'significante ruimte' om de beleidsrente te verlagen voordat die niet langer een remmend effect heeft op de economische groei. Hij lijkt dus aan te geven dat er nog een stuk meer renteverlagingen in het vat zitten. 

    Er is significante ruimte om de beleidsrente te verlagen.

    Francois Villeroy de Galhau
    Voorzitter Franse centrale bank
  • 'Er zijn alternatieven voor Frans staatspapier'

    Macrostrateeg Jordan Rochester van Mizuho reageert in een interview met Bloomberg TV op de opstoot van de Franse spread (het renteverschil tussen Frans en Duits staatspapier). 'Het probleem is dat Frankrijk een van de grootste uitgevers van staatspapier in Europa is, terwijl we nu een beetje een kopersstaking lijken te hebben', zegt Rochester. 

    'We hebben gesproken met beleggers en hun interesse in het kopen van Frans papier was laag', vervolgt de strateeg. 'Je hebt namelijk alternatieven als Italië en Spanje, en hun economische data zijn fantastisch.'

    Er lijkt een kopersstaking in Frans staatspapier.

    Jordan Rochester
    Macrostrateeg bij Mihuzo
  • Amerikaanse concurrentiewaakhond richt blik op Microsoft

    De Federal Trade Commission, de Amerikaanse mededingingswaakhond, voert volgens meerdere Amerikaanse media een diepgaand onderzoek naar de concurrentiepositie van de techreus Microsoft. 

    Lees hier meer naar het onderzoek van Microsoft 

     

  • Geen Wall Street vandaag

    Ter herinnering: geen Amerikaanse richtingaanwijzers vandaag. Wall Street blijft dicht wegens Thanksgiving. Morgen is Wall Street een halve dag open. 

  • Duitse inflatie onverwacht stabiel

    De winst voor de Euro Stoxx50  is opgelopen tot 0,7 procent. Dat kan met het volgende te maken hebben: de Duitse inflatie is in november onverwacht stabiel gebleven op 2,4 procent. Economen hadden een toename verwacht tot 2,6 procent. Dat verhoogt de kans dat de Europese Centrale Bank de rente zal verlagen. 

  • Proximus tuimelt naar dieptepunt

    Proximus  tuimelt met 4 procent en tikt met 6,04 euro een nieuw dieptepunt aan. Het vorige dieptepunt was 6,21 euro in augustus. De telecomprovider Proximus was gisteren het voorwerp van een hoorzitting in het parlement. De top van de telecomgroep gaat de conclusies van een extern onderzoeksrapport over enkele transacties tussen dochterbedrijven delen met het parlement, klonk het op die hoorzitting.

    Vandaag heeft het beurshuis JPMorgan zijn advies voor Proximus verlaagd van 'kopen' naar 'houden', met een koersdoel van 8,6 euro.

  • Koopjesjagers bij Rémy Cointreau

    We hadden het eerder over de pijnlijke omzetkrimp bij de producent van geestrijke dranken Rémy Cointreau  (post 8.37 uur). Het aandeel schiet evenwel 5 procent hoger.

    Beleggers denken blijkbaar dat al het slechte nieuws nu wel in de koers verrekend is. Het aandeel was eerder dit jaar al gehalveerd. Bovendien zegt Rémy Cointreau dat er tekenen zijn van herstel, of minstens stabilisatie, in de Amerikaanse markt.

    'Analisten zullen na deze cijfers hun jaarprognoses opnieuw moeten verlagen. De grote vraag voor het aandeel is of dit misschien de laatste verlaging was', zegt analist Edward Mundy van Jefferies. 

  • Pierre Wunsch: 'ECB-rente kan zakken naar 2 procent'

    De Europese Centrale Bank (ECB) kan mogelijk doorgaan met het verlagen van de rente naarmate de inflatie daalt. De rente kan zakken tot 'ergens in de buurt van 2 procent'. Dat zegt de Belgische ECB-bestuurder Pierre Wunsch in een interview met de Japanse zakenkrant Nikkei. Momenteel staat de ECB-rente op 3,25 procent.

    Wunsch waarschuwt tegelijk voor een te snelle rentedaling. 'Als we de rente plots fors verlagen terwijl de inflatie nog boven 2,5 procent ligt, weet ik niet zeker of we een goed signaal geven. Men kan dan denken dat we een heel negatieve kijk op de economie hebben.'

  • 'Macquarie doet nieuwe poging om Renewi over te nemen'

    Macquarie Asset Management wil de Belgisch-Nederlandse recyclagegroep Renewi  overnemen. Dat schrijft de nieuwsdienst Bloomberg op basis van anonieme bronnen. In een reactie schiet het aandeel in Londen bijna 40 procent hoger.

    Macquarie probeerde ook al in september 2023 Renewi over te nemen en verhoogde de biedprijs een maand later tot 810 pence per aandeel. De raad van bestuur van Renewi vond het bod toen te laag. Gisteren noteerde Renewi op 555 pence. Vandaag schiet de koers naar net geen 800 pence.

    Volgens Bloomberg is Macquarie een nieuw bod aan het uitwerken, met de hulp van financieel adviseurs.

  • DEME haalt Duits contract binnen

    De maritieme dienstverlener DEME heeft in Duitsland een contract binnengehaald waarvan de waarde kan oplopen tot zo'n 50 miljoen euro. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Het gaat om de bouw van een offshorewindterminal in de haven van Cuxhaven in Nedersaksen. 

    De start van het project is gepland voor begin 2025 en zou zo'n 3,5 jaar duren. 

    'Dit bewijst opnieuw dat DEME een sterke voet aan de grond heeft in Duitsland, met eerder al opmerkelijke projecten zoals de verdieping van de Elbe en de verbreding van het Kielerkanaal', stipt analist Guy Sips van KBC Securities aan. Ook in Cuxhaven voerde DEME eerder al projecten uit.

    Sips handhaaft zijn koopadvies en koersdoel van 175 euro.

    Dit bewijst opnieuw dat DEME een sterke voet aan de grond heeft in Duitsland, met eerder al opmerkelijke projecten zoals de verdieping van de Elbe en de verbreding van het Kielerkanaal.

    Guy Sips
    Analist KBC Securities
  • 'Tegenvallende cijfers Rockwool hebben geen impact op Recticel'

    ING-analist Maxime Stranart reageert op de koersval van 10 procent van de isolatiespeler Rockwool na slechter dan verwachte resultaten. 'We denken niet dat de koersval een impact heeft op de Belgische sectorgenoot Recticel ', klinkt het. 'Rockwool zag een groei van 7 procent in de isolatieverkoop. We zien dat als een signaal dat de markt daarvoor voorzichtig herstelt na een zeer zwakke activiteit in de voorbije 18 maanden.'

    De isolatiemarkt lijkt voorzichtig te herstellen van een zeer zwakke activiteit in de voorbije 18 maanden.

    Maxime Stranart
    ING-analist

    Rockwool bevestigde wel de prognose van een middelhoge enkelcijferige groei voor de bedrijfswinst (ebit) en een ebit-marge van 17 procent. 'Hoewel Recticel een andere kostenstructuur heeft door de blootstelling aan andere technologieën, merken we op dat eenzelfde berekening bij Recticel een bedrijfswinst voor afschrijvingen (ebitda) zou inhouden van boven 50 miljoen euro. Dat is in lijn met de prognose van de onderneming.'

    Stranart verwachtte dan ook niet dat de koers van Recticel onderuit zou gaan door het nieuws. Tot nu heeft hij gelijk, want het aandeel wint 0,9 procent tot 10,88 euro. 

  • JPMorgan keert kar: 'Amerikaanse beurs zal doorstijgen in 2025'

    Na een jarenlange pessimistische kijk op de Amerikaanse aandelenmarkt verandert JPMorgan het geweer van schouder. De bankreus voorspelt nu dat de Amerikaanse beurzen volgend jaar nieuwe records breken. Collega Ellen Vermorgen zoomt in op de optimistische marktprognose van JPMorgan.

    6.500 punten
    Koersdoel S&P500
    JPMorgan ziet de S&P500-index volgend jaar met 8 procent stijgen naar 6.500 punten.


  • Spaanse inflatie versnelt

    De inflatie in Spanje steeg in november van 1,8 procent naar 2,4 procent, terwijl economen een opstoot richting 2,3 procent voorzagen. De kerninflatie (zonder voeding en energie) zakte dan weer van 2,5 procent naar 2,4 procent, terwijl de markt een klim tot 2,6 procent had voorzien. 

    Deze inflatie-opstoot is waarschijnlijk van tijdelijke aard.

    Bloomberg Intelligence

    De stevige toename in het algemene cijfer lijkt vooral het gevolg van een moeilijke vergelijkingsbasis met een jaar geleden voor de energieprijzen. Eind 2023 waren de energieprijzen sterk gezakt, waardoor de huidige prijzen fors hoger liggen dan toen. 'We verwachten dan ook dat deze opstoot van tijdelijke aard zal zijn', zegt Ana Andrade van Bloomberg Economics. 

    Spanje wist de inflatie dit jaar nog binnen de perken te houden bij een zeer goed draaiende economie. Het land tekent voor de sterkste economische groei in de toplanden van de eurozone. De werkloosheid schommelt rond het laagste peil in meer dan 15 jaar. Dat veroorzaakt opwaartse druk in de lonen. 

    Dat laatste is een zorg voor de Europese Centrale Bank (ECB), die loongroei als een belangrijke aanjager van inflatie ziet. 

  • OPEC stelt vergadering uit | Onenigheid in het kartel?

    Het OPEC-oliekartel laat weten dat de vergadering van zondag is uitgesteld naar donderdag 5 december. De OPEC verwijst naar een meeting van de Golflanden die ook zondag plaatsvindt. Maar in het verleden wees een dergelijk uitstel op onenigheid in het kartel. Het kartel buigt zich over een geplande productieverhoging met 180.000 vaten per dag vanaf januari.

    Mogelijk wordt die geplande verhoging uitgesteld. De productieverhoging riskeert nog meer druk te zetten op de olieprijzen. 

  • Dr Martens neemt nieuwe start

    De Britse laarzenfabrikant Dr Martens  dook over het eerste halfjaar van het gebroken boekjaar voor 28,7 miljoen pond in het rood. De omzet zakte met 18 procent. 

    Toch schiet het aandeel meer dan 10 procent hoger. Beleggers reageren opgelucht op een nieuwe financieringsdeal. De bestaande kredietfaciliteiten liepen begin 2026 af. Dr Martens laat ook weten dat de nieuwe CEO Ije Nwokorie op 6 januari van start gaat. 'We hebben de voorbije maanden goed werk gemaakt van de afbouw van onze schulden', zegt vertrekkend CEO Kenneth Wilson. 

  • Direct Line vlamt na overnamebod (bis)

    De Britse verzekeringsgroep Direct Line schiet 37 procent hoger na een overnamebod van zijn sectorgenoot Aviva. Aviva biedt 250 pence (2,5 pond) per aandeel in cash en eigen aandelen of 3,3 miljard pond (4 miljard euro) in totaal.

    Maar Aviva voegde er meteen ook aan toe dat Direct Line het bod als onvoldoende van de hand heeft gewezen. Direct Line noemt het bod ‘zeer opportunistisch’ en zegt dat het bod het bedrijf ‘substantieel onderwaardeert’.  

    Ageas deed begin dit jaar ook al tot twee keer toe een bod op Direct Line. De Belgen wilden tot 3,7 miljard euro op tafel leggen.

  • ING krikt koersdoel Solvay op

    Analist Stijn Demeester van ING vindt dat Solvay genoeg afgestraft is na zijn kwartaalupdate begin deze maand. In die update trok de chemiegroep haar winstprognose op, maar beleggers hadden duidelijk meer verwacht: sinds die cijfers verloor Solvay op de beurs bijna 20 procent.

    'Beleggers straften de update af omdat de divisie Performance Chemicals (de belangrijke divisie die zich bezighoudt met onder meer kleefstoffen, silica en de recyclage van zeldzame aardmetalen, red.) onder de verwachtingen bleef', zegt Demeester. Hij vindt de sell-off overdreven. 

    Aangezien zowel de waardering als de consensusverwachting voor 2025 ons niet veeleisend lijken, blijven we bij ons koopadvies.

    Stijn Demeester
    Analist ING

    'Omdat zowel de waardering als de consensusverwachting voor 2025 ons niet veeleisend lijken, blijven we bij ons koopadvies en verhogen we ons koersdoel licht, van 34 euro naar 35 euro aandeel.'

    Solvay zakt met 0,5 procent naar 32,1 euro.

  • Opluchtingsrally in de chipsector

    De Europese chipbedrijven noteren bijna allemaal in de plus. Het persagentschap Bloomberg meldde deze ochtend dat het nieuwste rondje van Amerikaanse restricties op de export van chiptechnologie richting China minder ver zal gaan dan gevreesd (zie post van 7u25)

    Hoewel de precieze ampleur van de handelsbeperkingen nog niet bekend is, reageren beleggers opgelucht. Op de beurs van Amsterdam winnen de chipspelers BESI , ASML en ASMI tussen 7 en 3 procent. In Brussel noteert Melexis anderhalve procent hoger.

    Ook de Duitse chipmakers Infineon en Aixtron noteren hoger.

  • Franse rente voor het eerst even hoog als Griekse

    De Franse tienjaarsrente is met 3,03 procent voor het eerst even hoog als de Griekse, hoewel Griekenland een veel hogere overheidsschuld heeft. Beleggers vrezen dat de Franse regering zal vallen, waardoor de sanering van de overheidsfinanciën vertraging zal oplopen. Frankrijk heeft het grootste begrotingstekort van alle landen van de eurozone. Het renteverschil tussen Frankrijk en Duitsland steeg gisteren naar het hoogste peil sinds de eurocrisis.

  • Bel20 opent lichtgroen | Adviesknip bij Proximus

    Daar is de openingsbel in Brussel! De Bel20 opent licht hoger (+0,2%) op 4.222 punten, in lijn met de rest van Europa.

    De telecomprovider Proximus zakt met 2 procent na een hoorzitting over het bedrijf in het parlement. De top van de telecomgroep Proximus gaat de conclusies van een extern onderzoeksrapport over enkele transacties tussen dochterbedrijven delen met het parlement, klonk gisteren het op die hoorzitting.

    Het beurshuis JPMorgan knipte zijn advies voor Proximus bij van 'kopen' naar 'houden', met een koersdoel van 8,6 euro.

  • Pijnlijke omzetkrimp bij Rémy Cointreau

    De update van de Franse drankengroep Rémy Cointreau over de eerste helft van zijn boekjaar 2024/2025 is niet om vrolijk van te worden.

    Het bedrijf zag zijn omzet op vergelijkbare basis (dus zonder overnames) met 16 procent kelderen naar 534 miljoen euro. De vergelijkbare nettowinst daalt met een vierde naar 92 miljoen euro. Het bedrijf kondigt in zijn halfjaardupdate meteen een kostenbesparingsplan van 50 miljoen euro aan. 

    Voor het volledige boekjaar verwacht Rémy Cointreau een omzetdaling van 15 à 18 procent, nog iets meer dan de analistenconsensus. De cognacmaker heeft last van een sterk vertragende vraag vanuit de VS, terwijl China recent importtaksen tot wel 35 procent invoerde op de import van sterkedrank. 

    Op die manier wordt Rémy Cointreau op zijn twee cruciale groeimarkten in de tang genomen. Bovendien staat ook in Europa de verkoop van cognac onder druk.

    -16%
    omzetkrimp
    Rémy Cointreau zit in woelig water.
  • Stabiele winstcijfers bij Payton Planar

    We komen nog even terug op een cijferupdate van gisteravond. De Israëlische fabrikant van transformatoren en inductoren Payton Planar , die op Euronext Brussel noteert, publiceerde een degelijke update over de eerste negen maanden van 2024, maar klaagt over de aanhoudende vertraging van de markt.

    Payton Planar realiseerde een 4 procent hogere omzet van 41,2 miljoen dollar, maar door hogere verkoop-, ontwikkelings- en algemene kosten kwam de bedrijfswinst 6,6 procent lager uit op 11,4 miljoen dollar. Dankzij hogere financiële inkomsten bleef de nettowinst bijna stabiel op 11,2 miljoen dollar (tegen 11,1 miljoen over de eerste negen maanden van 2023).

    Het orderboek is dit jaar wel fors uitgedund. Eind december 2023 was het nog 30,8 miljoen dollar dik. Eind september was het afgenomen tot 23,5 miljoen dollar. 

     

  • De nabije toekomst in Europa: groen

    Een blik op de indexfutures leert dat de Europese beurzen afstevenen op een groene opening. De Europese sterindex Euro Stoxx50 zou 0,6 procent hoger openen.

    Bij gebrek aan steun vanuit de tradingzalen in New York - de VS vieren vandaag Thanksgiving - zullen de handelsvolumes eerder beperkt zijn.

  • Russische roebel in vrije val

    Een opvallende beweging op de valutamarkten de voorbije dagen is de kelderende roebel. De Russische nationale munt noteert op het laagste peil sinds de start van de oorlog in Oekraïne in februari 2022. 1 dollar is nu zo'n 112 roebel waard. Voor de oorlog was dat zo'n 75 à 80 roebel.

    Waarschijnlijk is de geldmarkt bezorgd om nieuwe sancties van het Westen. De VS vaardigden onlangs nieuwe sancties uit tegen Gazprombank, de derde bank van Rusland en een belangrijke tussenpersoon bij de afhandeling van gascontracten tussen Rusland en de rest van de wereld.

    De Russische centrale bank heeft maatregelen aangekondigd om de koers van de roebel te stutten. Zo zal de bank geen buitenlandse deviezen meer kopen op de binnenlandse markt.

  • Christine Lagarde (ECB): 'Handelsoorlog is in niemands belang'

    De Franse ECB-voorzitster Christine Lagarde gaat in een interview met Financial Times dieper in op de handelsrelaties tussen de VS en Europa. Volgens Lagarde zou een grootschalige handelsoorlog 'negatief zijn voor iedereen', en niet alleen voor de landen die het doelwit zijn van de Amerikaanse tarieven. 

    Europa een museum? Toch een erg mooi museum, als je het mij vraagt.

    Christine Lagarde
    ECB-voorzitter

    Lagarde geeft ook aan dat Europa in staat is om de gapende innovatiekloof met de VS te dichten.  

  • Nieuwe exportbeperkingen voor chips richting China in de maak

    De vertrekkende Amerikaanse regering-Biden is bijna klaar met de voorbereiding van nieuwe exportrestricties richting China, meldt het financiële persagentschap Bloomberg. De VS willen de export van chiptechnologie richting China nog sterker aan banden leggen.

    Toch zouden de voorliggende sancties volgens Bloomberg niet zo ver gaan als sommigen hadden gevreesd. De VS zouden dan toch geen beroep doen op de FDPR-maatregel (foreign direct product rule) uit 1959, waarmee ze beperkingen kunnen invoeren op alle producten die Amerikaanse technologie bevatten, zelfs als ze volledig in het buitenland gemaakt zijn. 

    De voorbije zomer lag die verregaande maatregel, die onder meer ASML zwaar zou treffen, nog op tafel. Sinds 2022 mag ASML zijn hypergeavanceerde EUV-chipmachines niet meer uitvoeren naar China. Minder complexe machines mogen wel geëxporteerd worden.

  • Vandaag in 'De 7': piekend renteverschil tussen Duitsland en Frankrijk

    Onze ochtendlijke nieuwspodcast 'De 7' zoomt vandaag onder meer in op het piekende renteverschil tussen Duitsland en Frankrijk. Dat verschil steeg woensdag even naar 90 basispunten, het hoogste niveau sinds 2012. Onze expert Wouter Vervenne legt uit waarom dat verschil oploopt.

    Ook Black Friday en een waarschuwing van Engie over onze kerncentrales komen aan bod. Bert Rymen is uw host:



  • Vooruitzichten BNP Paribas Fortis: 'Het aandeel van Nvidia is duur. Maar wat is het alternatief?'

    Volgens de economen van BNP Paribas Fortis staan we voor een lange periode van hogere inflatie. 'Mensen met veel cash in portefeuille moeten goed nadenken over die geldontwaarding.' 

    Om de geldontwaarding tegen te gaan kies je het best voor reële activa, zoals vastgoed, aandelen of goud, blikken Koen De Leus en Philippe Gijsels vooruit. U leest hier meer.

    De Amerikaanse overheid betaalt jaarlijks meer dan 1.000 miljard dollar intresten op haar schulden. Dat is op het randje van behapbaar. Een zekere mate van inflatie is eigenlijk noodzakelijk om de schuldenberg beheersbaar te houden.

    Philippe Gijsels
    Hoofdstrateeg BNP PARIBAS FORTIS
  • Gemengd beeld op Aziatische beurzen

    De aandelenmarkten in het Verre Oosten tonen een gemengd beeld. De Japanse Nikkei noteert zo'n 0,7 procent hoger, maar de Chinese beursindices zitten met verlies. Beleggers wachten alweer een nieuwe aankondiging af van de Chinese overheid.

    Ze rekenen op een reeks verse stimulusmaatregelen om de economische groei in het land aan te zwengelen. Op steun vanuit de VS moeten de Aziatische en Europese beurzen vandaag niet rekenen, omdat Wall Street wegens Thanksgiving de deuren gesloten houdt.

  • Wall Street met verlies naar Thanksgiving

    Goeiemorgen! Even terugblikken op Wall Street gisteren: de Amerikaanse beurzen vertoefden zowat de hele handelsdag in het rood. De hogere inflatie in oktober doet vragen rijzen over het tempo van de renteverlagingen door de Federal Reserve. De techreuzen, waarvan de waarderingen zeer hoog zijn opgelopen, stonden onder druk.

    'De relatieve ineenstorting in technologie is een punt van zorg op weg naar 2025, al is het goede nieuws tot dusver dat de rotatie naar andere delen van de markt de breder wordende handel levend houdt',  zei Jonathan Krinsky van de financiëledienstengroep BTIG tegen de nieuwsdienst Bloomberg.

    De Dow Jones sloot met 0,3 procent verlies, de S&P 500 verloor 0,4 procent en de Nasdaq Composite 0,6 procent. Vandaag blijft Wall Street dicht. De Amerikanen vieren Thanksgiving.

    Traders op de NYSE.
    Traders op de NYSE. ©REUTERS

Meer uit Markten Live

Gesponsorde inhoud