Behalve een sterrenrestaurant heeft het hotel ook een fermentatielab, dat de kunst van oude kooktechnieken combineert met de creativiteit van het culinaire team van Borgo Santo Pietro.
Check-in
Sinds 2001 al is dit landgoed een vaste waarde in Toscane, bij Siena. Bovendien focust het volledig op de pure gastronomie van de regio. Behalve een sterrenrestaurant heeft het hotel ook een fermentatielab, dat de kunst van oude kooktechnieken combineert met de creativiteit van het culinaire team van Borgo Santo Pietro. Het resultaat wordt gepresenteerd in de pop-up Orto.
Get a room
Het landhuis telt 22 exclusieve accommodaties, veelal suites met privézwembad ingericht met traditionele, vintage curiosa. Nieuw voor 2022 zijn twee privépoolhouses met open haarden en mediterrane terrassen.
La dolce vita
De focus ligt op de ontdekking van het goede, Italiaanse leven, en dat in alle privacy. Behalve het restaurant Meo Modo met een Michelinster en het foodlab heeft het landgoed ook een trattoria, met de sfeer van een boomhut. Er zijn ook wijngaarden en een biologische boerderij van meer dan driehonderd hectare met schapen, varkens, alpaca’s, kippen, konijnen. Voorts een enorme kruidentuin, een moestuin, faciliteiten voor het maken van honing en kaas, een kookschool en een spa om lichaam, geest en ziel op een ander niveau te voeden.
Behalve een sterrenrestaurant heeft Borgo Santo Pietro ook een fermentatielab.
Check-out
Vanaf 660 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt.