Sébastien Abrams’ waterijsjes die gemaakt zijn van vers Belgisch seizoensfruit van lokale fruitboeren.
Sébastien Abrams’ waterijsjes die gemaakt zijn van vers Belgisch seizoensfruit van lokale fruitboeren.
© rv

Saperlipop

Deze hemelbestormers brengen ons de nieuwste producten en duurzame alternatieven en verrassen ons met ongekende smaken.

The 100 Food special | 2023

Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.

Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.

Neem een eenvoudig, razend populair product en maak het beter, dat is de succesformule achter de hippe start-up Saperlipop.

Advertentie
Advertentie

Drie hete zomers geleden kwam Sébastien Abrams op het idee om een gezondere variant te maken van de waterijsjes waar zijn kinderen dol op waren. Géén bevroren water met smaak- en kleurstoffen, dus. Wel: ijsjes die gemaakt zijn van vers Belgisch seizoensfruit van lokale fruitboeren.

De nieuwe oogst brengt telkens limited editions mee, zoals abrikoos-rozemarijn of aardbei-munt. Dé bestseller: appel-cuberdon, met nutriscore A, alsjeblief.

Saperlipop
| Op de website vind je een kaartje met de vele verkooppunten in Brussel en heel Wallonië.
| Voor levering in Vlaanderen (voorlopig alleen provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant) kun je terecht op de webshop.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer