Deze hemelbestormers brengen ons de nieuwste producten en duurzame alternatieven en verrassen ons met ongekende smaken.
The 100 Food special | 2023
Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.
Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.
Neem een eenvoudig, razend populair product en maak het beter, dat is de succesformule achter de hippe start-up Saperlipop.
Drie hete zomers geleden kwam Sébastien Abrams op het idee om een gezondere variant te maken van de waterijsjes waar zijn kinderen dol op waren. Géén bevroren water met smaak- en kleurstoffen, dus. Wel: ijsjes die gemaakt zijn van vers Belgisch seizoensfruit van lokale fruitboeren.
De nieuwe oogst brengt telkens limited editions mee, zoals abrikoos-rozemarijn of aardbei-munt. Dé bestseller: appel-cuberdon, met nutriscore A, alsjeblief.
Saperlipop
| Op de website vind je een kaartje met de vele verkooppunten in Brussel en heel Wallonië.
| Voor levering in Vlaanderen (voorlopig alleen provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant) kun je terecht op de webshop.