© Eva Beeusaert

Recept | Winters viergangenmenu van 4 Belgische topchefs, ideaal voor het eindejaar

De afgelopen maanden presenteerden topchefs Nicolas Misera, Tom Loockx, Martijn Defauw en Tom Pauwelyn je samen zestien recepten. Wij selecteerden de beste vier.

1 | Hapje van Martijn Defauw (Rebelle)

Recept | Oester, kefir, plankton, zeewier
Advertentie
Oester, kefir, plankton, zeewier, een recept van chef Martijn Defauw.
Oester, kefir, plankton, zeewier, een recept van chef Martijn Defauw.
© Eva Beeusaert
Advertentie

2 | Voorgerecht van sterrenchef Nicolas Misera (Misera*)

Recept | Gepocheerd ei met eekhoorntjesbrood
Gepocheerd ei met eekhoorntjesbrood, een recept van sterrenchef Nicolas Misera.
Gepocheerd ei met eekhoorntjesbrood, een recept van sterrenchef Nicolas Misera.
© Eva Beeusaert

3 | Hoofdgerecht van Tom Pauwelyn (Elders)

Recept | Parelhoen, witlof, kweepeercompote en pommes boulangère
Parelhoen, witlof, kweepeercompote en pommes boulangère, een recept van chef Tom Pauwelyn.
Parelhoen, witlof, kweepeercompote en pommes boulangère, een recept van chef Tom Pauwelyn.
© Eva Beeusaert

4 | Dessert van Tom Loockx (Stable)

Recept | Panna cotta met herfstframbozen en granité van kriekbier
Panna cotta met herfstframbozen en granité van kriekbier, een recept van chef Tom Loockx.
Panna cotta met herfstframbozen en granité van kriekbier, een recept van chef Tom Loockx.
© Eva Beeusaert
Advertentie
Advertentie