Creatieve tapas van een getalenteerde chef bij de betere wijnen.
HET RESTAURANT ‘Wine and Dine Experience’ is de slogan van deze zaak, die wijnbar en gastronomisch restaurant combineert. Een lange, blauwfluwelen bank en mosterdgele kuipzetels maken al snel duidelijk dat de wijnbar aan de straatkant gelegen is. Het meer neutraal ingerichte restaurant bevindt zich achteraan.
AAN HET FORNUIS Maurice de Jaeger is een getalenteerde chef - hij heeft nog bij Oud Sluis en Pure C gewerkt. In het restaurant serveert hij een creatief menu en meer klassieke gerechten à la carte.
WIJN & TAPAS Gastvrouw-sommelier Deborah Hellburg serveert 20 wijnen per glas. Daarbij komen verfijnde tapas, zoals tataki van entrecote, toast met ansjovis, lardo en tomaat en gemarineerde mosselen.
REKENING Tapas van 7 tot 15 euro per bordje. Een gastronomisch viergangenmenu kost 56 euro.
vinumsensum.be, Leopoldlaan 162, 8300 Knokke-Heist, 050/66.91.62