Tinèlle, Mechelen

HET RESTAURANT Een grootschalig renovatieproject in een klooster uit de 17de eeuw is het gepaste decor voor dit ambitieuze restaurant. Dat is vernoemd naar de Vlaamse componist Edgar Tinel, die hier directeur van een muziekschool was. De grote ruimte is geslaagd ingericht, met een mix van oud en nieuw.

AAN HET FORNUIS Chef Ken Verschueren was ooit souschef in Oud Sluis en kookte een Michelinster bij elkaar in zijn eigen restaurant De Tuinkamer.

OP HET MENU Alleen ‘s middags is er een menu, ‘s avonds eet je à la carte. Daarbij veel aandacht voor de herinterpretatie van klassiekers, van garnaalkroketten tot onglet à l’échalotte.

Advertentie
Advertentie

REKENING Een driegangenlunch kost 36 euro, voor een hoofdgerecht betaal je gemiddeld 34 euro. (JS)

 tinelle.be, Goswin de Stassartstraat 90, 2800 Mechelen, 015/63.68.61

Tinèlle, Mechelen
Tinèlle, Mechelen
©Pieter D'Hoop
Advertentie