Burgerlijk en duurzaam project met eigen boerderij.
HET RESTAURANT Opgericht door Arthur Lhoist. Profileert zich als een burgerlijk en duurzaam project. Het restaurant beschikt over een eigen boerderij, waar dan ook de meeste ingrediënten vandaan komen. Een charter predikt immers respect voor bio- en lokale producten. De borden getuigen van een lichte keuken. Om te sharen in een aangenaam interieur.
OP HET MENU De inspiratie komt van bij de Israëlisch-Britse chef Yotam Ottolenghi, overgoten met een Belgisch sausje. Bizar? Absoluut niet: een romige burrata des Ardennes met chutney van pompelmoes illustreert dat. De discrete Mechelse koekoek, gegaard op lage temperatuur, ook. Net zoals het gelakte varkensvlees uit La Ferme des Rabanisse.
REKENING Tapas om te sharen van 9 tot 16 euro. (RS)
Rue de Champles 56, 1301 Bierges, 010/68.86.94
Sint-Bernardusstraat 1, 1060 Sint-Gillis, 02/347.79.46