Dit eethuis houdt het perfecte midden tussen zakelijkheid en een hartelijke bediening.
HET RESTAURANT Sinds 2011 hebben Broes Tavernier en Lien D’Hooge hun talent en vakkennis omgezet in een stevige reputatie.
AAN HET FORNUIS Jarenlang was Tavernier souschef in het voormalige driesterrenrestaurant De Karmeliet van Geert Van Hecke. Hij creëert originele, fijne en trefzekere gerechten waarin je de producten herkent, zonder franjes.
OP HET MENU Behalve de lunch zijn er wisselende seizoensmenu’s in drie, vier of vijf gangen. Ook à la carte dineren is mogelijk. Alle menu’s hebben vegetarische evenknieën.
KERS OP DE KAART Aan de ‘chariot’ met kazen en bijbehorende madera’s valt moeilijk te weerstaan.
REKENING Lunch vanaf 26 euro (soep en hoofdgerecht). Een hoofdgerecht kost gemiddeld 34 euro, een driegangenmenu 49 euro (65 euro met wijn).
tvijfdeseizoen.com, Stationsstraat 9, 9880 Aalter, 09/351.74.60