Wout Bru stelde een hip concept samen met tapas uit de hele wereld.
HET RESTAURANT Het statige Le Sanglier des Ardennes heeft ook een hippe brasserie in huis, al heet die hier, met een woordspelletje, Bru’sserie. Het kader is er rustiek en ongedwongen tegelijk. Vanaf het terras kijken de gasten uit op de stad. Een toffe plek voor wat tapas met een goed glas.
AAN HET FORNUIS Het concept is bedacht door Wout Bru, de chef die ook het gastronomisch restaurant leidt. Hij stelde een kaart samen met tapas uit de hele wereld.
OP HET MENU Een ruime kaart met 38 tapas, van Provençaalse hapjes (gekonfijte tomaat op bruschetta) over ceviche tot dimsum van kip en varken. Ook een paar klassiekers, zoals stoverij en vitello tonnato.
REKENING Een bordje tapas kost gemiddeld 13 euro. (JS)
sanglier-des-ardennes.be, rue Comte d’Ursel 14, 6940 Durbuy, 086/21.32.62