Perfect voor een huiselijk diner.
HET RESTAURANT Een bar met natuurwijnen vanaf deze zomer, een plek die traditie en moderniteit weet te verenigen. Kraaknet interieur met tafeltjes van massief hout. De rustieke sfeer is gewild. Perfect voor een huiselijk diner.
AAN HET FORNUIS Bruno Timperman serveert een authentieke Vlaamse keuken. Met emotie en veel talent komt hij op voor het Vlaamse terroir. Hij beheerst de kunst om creativiteit en generositeit te combineren.
OP HET MENU Voor zijn ‘brutal’-concept creëert de chef gerechten die perfect matchen met de natuurwijnen van sommelier Gauthier Cauwels.
WINE & CO. Onwaarschijnlijke wijnen. Stel Cauwels zelf een fles voor, en hij haalt de perfecte ‘taste-alike’ uit de kelder. Meemaken om te geloven.
MUST-EAT Ragout van mosselen, een delicaat bord met onder meer een lichtgebrande peer, saus op basis van sjalot, bieslook en dragonsap. Bovenaards lekker.
REKENING Alles hangt af van het aantal gerechten en de kwaliteit van de wijnfles. Reken tussen 7 en 10 euro per gerecht.
bistrobruut.be, Meestraat 9, 8000 Brugge, 050/69.55.09