Een à-la-cartebrasserie in een elegante, klassieke setting.
HET RESTAURANT Op deze locatie begonnen Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hun succesrestaurant Hertog Jan. Vandaag is dit hun à-la-cartebrasserie in een elegante, klassieke setting.
AAN HET FORNUIS Maxime Depreitere en Pieter Lefevere geven een hedendaagse toets aan de Frans-Belgische signatuurgerechten.
OP HET MENU Van vol-au-vent, kalfshersenen, kalfstong, tomaat-garnaal tot paling in ‘t groen.
MUST-EAT Wilde tarbot op de graat gebakken met sjalot, aromaten en choronsaus.
WINE & CO. In het modern-klassieke wijnaanbod herken je meteen de hand van übersommelier Joachim Boudens.
KERS OP DE KAART De Belgische frietjes zijn subliem.
DE REKENING Een voorgerecht kost zo’n 22 euro, voor een hoofdgerecht betaal je gemiddeld 35 euro.
barbulot.be, Torhoutsesteenweg 479, 8200 Sint-Michiels, 0494/86.84.84