Bar Bulot, Sint-Michiels (Brugge)

Een à-la-cartebrasserie in een elegante, klassieke setting.

Advertentie
Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, Bar Bulot Sint-Michiels.
Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, Bar Bulot Sint-Michiels.
©Kris Vlegels

HET RESTAURANT Op deze locatie begonnen Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hun succesrestaurant Hertog Jan. Vandaag is dit hun à-la-cartebrasserie in een elegante, klassieke setting.

AAN HET FORNUIS Maxime Depreitere en Pieter Lefevere geven een hedendaagse toets aan de Frans-Belgische signatuurgerechten.

Advertentie

OP HET MENU Van vol-au-vent, kalfshersenen, kalfstong, tomaat-garnaal tot paling in ‘t groen.

MUST-EAT Wilde tarbot op de graat gebakken met sjalot, aromaten en choronsaus. 

WINE & CO. In het modern-klassieke wijnaanbod herken je meteen de hand van übersommelier Joachim Boudens.

KERS OP DE KAART De Belgische frietjes zijn subliem. 

DE REKENING Een voorgerecht kost zo’n 22 euro, voor een hoofdgerecht betaal je gemiddeld 35 euro. 

Advertentie
Advertentie

 barbulot.be, Torhoutsesteenweg 479, 8200 Sint-Michiels, 0494/86.84.84

Advertentie