Recept | Knolseldersoep met gebakken coquilles
Een simpel recept dat een upgrade krijgt door enkele kleine toevoegingen? Dat is chef Nicolas Misera’s recept voor knolseldersoep met gebakken coquilles.
Een simpel recept dat een upgrade krijgt door enkele kleine toevoegingen? Dat is chef Nicolas Misera’s recept voor knolseldersoep met gebakken coquilles.
Exclusief voor Sabato: ‘Plat Misera’, de recepten van chef Nicolas Misera.
Verras je gasten tijdens een zaterdagavonddiner met deze eenvoudig te bereiden gerechten die nét dat tikje meer hebben.
‘Knolselder is een van mijn favoriete wintergroenten, en deze fluwelige soep is voedzaam, lekker, gezond en supersnel klaar.’
‘Dit is een voorbeeld van een simpel recept dat een upgrade krijgt door enkele kleine toevoegingen. Hier heb ik coquilles gebruikt om de soep te pimpen, maar je kunt zelf gerust variëren: stukjes gegrilde witte pens passen er ook prima bij. Vegetariërs kunnen de coquilles vervangen door kort gebakken boschampignons.’
Maak de soep.
Maak de croutons.
‘Deze fluwelige soep is voedzaam, lekker, gezond en supersnel klaar.’