nl
Kies uw taal
fr
nl
Menu openen
Food
Reizen
Gids
Interieur
Zoeken
Menu sluiten
Food
Reizen
Gids
Interieur
Zoeken
Categorieën
Food
Reizen
Interieur
Design
Auto
Mode
Architectuur
Kunst
Sport
Lifestyle
Steden
Antwerpen
Brussel
Gent
Knokke
Londen
Milaan
New York
Parijs
Andere
Sabatoshop
The 100 Food
2024
Kies een optie
2022
2021
2023
2024
100 restaurants en hun Signature Dishes
Vorige
amuse
entree
hoofdgerecht
dessert
Volgende
Advertentie
amuse
Gemarmerd ei | Arzak, Bilbao, Spanje
Amuse
Gevulde citroen met laagjes | La Paix, Anderlecht
Amuse
Kwarteleitje met look en truffel | Lesco, Wetteren
Amuse
Mousseline van polderaardappel met garnalenbisque | Hertog Jan at Botanic, Antwerpen-Stad
Amuse
Panchino gevuld met kaviaar en zure room | Disfrutar, Barcelona, Spanje
Amuse
Consommé de homard en croûte | La Roseraie, Modave
Amuse
Amusante kippenlever | Nonam, Gent
Amuse
Three egg sushi | Hiro, Antwerpen-Stad
Amuse
Advertentie
Advertentie
Advertentie
entree
Vier bereidingen van langoustines | Colette-De Vijvers, Averbode
Entree
Gefrituurde kip met pindakaas en gochujangsaus | Atoboy, New York, Verenigde Staten
Entree
Trekzalm gegaard in bijenwas | Restaurant Steirereck, Wenen, Oostenrijk
Entree
Carpaccio van sint-jakobsnoot | Clamato, Parijs, Frankrijk
Entree
Chutneytartaar van rode biet | Kline, Brussel-Stad
Entree
Zwarte oester | La Marine, Noirmoutier-en-l’Île, Frankrijk
Entree
Brioche Hans Misera | Misera, Antwerpen-Stad
Entree
Uiensoep met zoethout en amandel | Frantzén, Stockholm, Zweden
Entree
Rauwe sint-jakobsschelp | Kadeau, Bornholm en Kopenhagen, Denemarken
Entree
DIY taco | KOL, Londen, VK
Entree
Pakje van varkenskop en kroket van snuit | De Kruidenmolen, De Haan
Entree
Pomme moscovite | Core by Clare Smyth, Londen, VK
Entree
Tartaar van kalfshersenen | Bistrot du Nord, Antwerpen-Stad
Entree
Fabuleux boudin noir au foie gras | Le Barathym, Nassogne
Entree
Rund, oesteremulsie en kaviaar | Boury, Roeselare
Entree
Jardin de Liernu, légumes du moment et jus lacto | L’Air du Temps, Liernu
Entree
L’œuf mayo | Liquorette by Alphonse, Namen
Entree
Varkenssnuit | Invincible, Antwerpen-Stad
Entree
Advertentie
Advertentie
hoofdgerecht
Noedelsoep | Bai Wei, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Bijoux d’huîtres perle blanche | Menssa, Sint-Pieters-Woluwe
Hoofdgerecht
Oesters & parels | Per Se, New York, VS
Hoofdgerecht
Homard breton en différentes textures | Barge, Brussel-Stad
Hoofdgerecht
Lièvre à la royale | Bozar Restaurant, Brussel-Stad
Hoofdgerecht
Grasbuikje | Piétrain, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Scalopina alla milanese | Al Piccolo Mondo, Sint-Gillis
Hoofdgerecht
Smashed burgers | Rambo, Elsene
Hoofdgerecht
Zeeuwse mosselen, aguachile, kaffirlimoen en cider | PrivéPrivée, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Europese kreeft ontmanteld, prei, Flandrien Grand Cru | Sir Kwinten, Sint-Kwintens-Lennik
Hoofdgerecht
Vol-au-vent | Les Brigittines, Brussel-Stad
Hoofdgerecht
Tortellini al tartufo | Basta!, Wanze
Hoofdgerecht
Ossobucco | Caruso, Luik
Hoofdgerecht
Stoofvlees | De Arme Duivel, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Filets de sole, mousseline au Riesling et aux crevettes grises | Comme chez Soi, Brussel-Stad
Hoofdgerecht
Steak à la belge | Le Faitout, Saint-Ghislain
Hoofdgerecht
Boulets à la liégeoise | Le Dernier Ragot, Luik
Hoofdgerecht
Paling in ‘t groen | Siphon, Damme
Hoofdgerecht
Broodje falafel | Beni Falafel, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Lièvre à la royale | Stirwen, Etterbeek
Hoofdgerecht
Canard à la rouennaise | Au Vieux Port, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Poulpe des îles | Yam’Tcha, Parijs, Frankrijk
Hoofdgerecht
Varkensvlees afgeblust met chili-szechuanpeperolie | Ni Shifu, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Le poêlon du pêcheur (bouillabaisse) | Chez Paul - L’Auberge du Corsaire, Marseille, Frankrijk
Hoofdgerecht
Pasta truffel | Pazzo, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Filet americain met frieten | Canterbury, Elsene
Hoofdgerecht
Kraag van tarbot met XO-saus | Le Clarence, Parijs, Frankrijk
Hoofdgerecht
Andouillette | A Table, Sint-Martens-Latem
Hoofdgerecht
La sole Fernand Point | D’Eugénie à Emilie, Saint-Ghislain
Hoofdgerecht
Meat fruit | Dinner by Heston Blumenthal, Londen, VK
Hoofdgerecht
Dumplings | Steamy Windows, Gent
Hoofdgerecht
Crispy duck salad | Hakkasan, Londen, VK
Hoofdgerecht
Bunners | Babu Booth, Gent en Geel
Hoofdgerecht
Tripes | Trattoria Trippa, Milaan, Italië
Hoofdgerecht
De leeftijden van de heek – 3 maanden, 1 jaar en 8 jaar | DiverXO, Madrid, Spanje
Hoofdgerecht
Dorade in zoutkorst | Ses Boques, Ibiza, Spanje
Hoofdgerecht
Pigeon, millefeuille de pommes de terre & truffe | Attablez-Vous, Namen
Hoofdgerecht
Duurzaam rund | Florilège, Tokio, Japan
Hoofdgerecht
Geschroeide steak tartaar | Bar(t)-à-Vin, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Pizza | Savoy, Tokio, Japan
Hoofdgerecht
Choesels | In ‘t Spinnekopke, Brussel-Stad
Hoofdgerecht
Poularde demi-deuil | La Mère Brazier, Lyon, Frankrijk
Hoofdgerecht
Chirashi | Yamayu Santatsu, Elsene
Hoofdgerecht
Bibimbap | Camino, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Tarbot in juten zakken op open vuur | Willem Hiele, Oudenburg
Hoofdgerecht
Le bolo | Tontons, Ukkel
Hoofdgerecht
Krokant speenvarken | Lung Wah, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Paardensteak | De Kuiper, Vilvoorde
Hoofdgerecht
Tartine de Lothar | ¡Toma!, Luik
Hoofdgerecht
Wild met albuferasaus | Franq, Antwerpen-Stad
Hoofdgerecht
Zeetong met gefermenteerde kool en osietrakaviaar | Søllerød Kro, Kopenhagen, Denemarken
Hoofdgerecht
Burger met Baskische bloedworst | El Camion, Elsene en Vorst
Hoofdgerecht
Rigatoni alla carbonara | Santo Palato, Rome, Italië
Hoofdgerecht
Chawanmushi | Yoka Tomo, Schaarbeek
Hoofdgerecht
Cacio e pepe en vessie | Lido 84, Brescia, Italië
Hoofdgerecht
Pizza | Eat This, Gent
Hoofdgerecht
Moules frites | L’Autobus, Visé
Hoofdgerecht
Five ages of parmigiano | Osteria Francescana, Modena, Italië
Hoofdgerecht
Advertentie
dessert
Crêpe normande | De Jonkman, Sint-Kruis, West-Vlaanderen
Dessert
Boter en melk | Table d’Amis, Kortrijk
Dessert
Dame blanche aux trois vanilles | Basile, La Bruyère
Dessert
Stilton-sorbet | Vrijmoed, Gent
Dessert
Collapsed tiramisu | Le Pristine, Antwerpen-Stad
Dessert
Chocoladetaart met kaviaar | Table Bruno Verjus, Parijs, Frankrijk
Dessert
Komkommerdessert | Veranda, Antwerpen-Stad
Dessert
Soufflé au grand marnier | Le Pantruche, Parijs, Frankrijk
Dessert
Crêpe normande | In den Hert, Kruisem
Dessert
Chocolate explosion | The Duchess, Amsterdam, Nederland
Dessert
Pandanrijst | Rebelle, Marke (Kortrijk)
Dessert
Sabayon met champagne of kriek | Brasserie de la Gare, Sint-Agatha-Berchem
Dessert
Transparant appeltje | Restaurant 212, Amsterdam, Nederland
Dessert
Dame blanche | Publiek, Gent
Dessert
Dame blanche | Slagmolen, Oudsbergen
Dessert
IJs van blauwe kaas met kaviaar | Oak, Gent
Dessert
Advertentie