In deze restaurants eet je kaviaargerechten van wereldklasse

Van chocoladetaart met kaviaar tot gepocheerde oesters bij een quenelle kaviaar: in deze signatuurgerechten van vijf sterrenchefs speelt kaviaar de hoofdrol.

In Sabato's 'The 100 Food' presenteren we honderd restaurants en evenveel gerechten die nog lang nadat ze zijn geproefd, nazinderen. Het zijn signatuurgerechten waarin chefs hun universum, jeugdherinneringen en soms zelfs hun maatschappijkritiek vertalen. Het zijn de specialiteiten die kenners unaniem en telkens weer aanwijzen op de kaart zodra ze aan tafel gaan. En als u dit met een korreltje zout neemt, zie het dan vooral als een heerlijke gids die komaf maakt met keuzestress.

1 | Chocoladetaart met kaviaar

Advertentie

Table Bruno Verjus, Parijs, Frankrijk

Chocoladetaart met kaviaar | Table Bruno Verjus, Parijs, Frankrijk
Advertentie
©Stéphane Riss

2 | Rund, oesteremulsie en kaviaar

Boury, Roeselare

Rund, oesteremulsie en kaviaar | Boury, Roeselare
©Hablar

3 | IJs van blauwe kaas met kaviaar

Oak, Gent

IJs van blauwe kaas met kaviaar | Oak, Gent
Advertentie
©Kris Vlegels

4 | Bijoux d’huîtres perle blanche

Menssa, Sint-Pieters-Woluwe

Bijoux d’huîtres perle blanche | Menssa, Sint-Pieters-Woluwe
Advertentie
Advertentie
©Menssa

5 | Oesters & parels

Per Se, New York, VS

Oesters & parels | Per Se, New York, VS
©David Escalante
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer