Van chocoladetaart met kaviaar tot gepocheerde oesters bij een quenelle kaviaar: in deze signatuurgerechten van vijf sterrenchefs speelt kaviaar de hoofdrol.
In Sabato's 'The 100 Food' presenteren we honderd restaurants en evenveel gerechten die nog lang nadat ze zijn geproefd, nazinderen. Het zijn signatuurgerechten waarin chefs hun universum, jeugdherinneringen en soms zelfs hun maatschappijkritiek vertalen. Het zijn de specialiteiten die kenners unaniem en telkens weer aanwijzen op de kaart zodra ze aan tafel gaan. En als u dit met een korreltje zout neemt, zie het dan vooral als een heerlijke gids die komaf maakt met keuzestress.
1 | Chocoladetaart met kaviaar
Advertentie
Table Bruno Verjus, Parijs, Frankrijk
2 | Rund, oesteremulsie en kaviaar
Boury, Roeselare
3 | IJs van blauwe kaas met kaviaar
Oak, Gent
Advertentie
4 | Bijoux d’huîtres perle blanche
Menssa, Sint-Pieters-Woluwe
Advertentie
Advertentie