Het perfecte viergangenmenu: ontdek de signatuurgerechten van toprestaurants

Onze culinair recensenten stelden het perfecte viergangenmenu samen met de signatuurgerechten van vier gerenommeerde restaurants in Brussel en Vlaanderen.

In Sabato's 'The 100 Food' presenteren we honderd restaurants en evenveel gerechten die nog lang nadat ze zijn geproefd, nazinderen. Het zijn signatuurgerechten waarin chefs hun universum, jeugdherinneringen en soms zelfs hun maatschappijkritiek vertalen. Het zijn de specialiteiten die kenners unaniem en telkens weer aanwijzen op de kaart zodra ze aan tafel gaan. En als u dit met een korreltje zout neemt, zie het dan vooral als een heerlijke gids die komaf maakt met keuzestress.

1 | AMUSE | Gevulde citroen met laagjes

Advertentie

La Paix, Anderlecht

Gevulde citroen met laagjes | La Paix, Anderlecht
Advertentie
©TRIPTYQUE

2 | ENTREE | Tartaar van kalfshersenen

Bistrot du Nord, Antwerpen-Stad

Tartaar van kalfshersenen | Bistrot du Nord, Antwerpen-Stad
©Kris Vlegels

3 | HOOFDGERECHT | Dumplings

Steamy Windows, Gent

Dumplings | Steamy Windows, Gent
©Steamy Windows

4 | DESSERT | Crêpe normande

De Jonkman, Sint-Kruis, West-Vlaanderen

Crêpe normande | De Jonkman, Sint-Kruis, West-Vlaanderen
Advertentie
Advertentie
©© heikki verdurme
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer