Onze culinair recensenten stelden het perfecte viergangenmenu samen met de signatuurgerechten van vier gerenommeerde restaurants in Brussel en Vlaanderen.
In Sabato's 'The 100 Food' presenteren we honderd restaurants en evenveel gerechten die nog lang nadat ze zijn geproefd, nazinderen. Het zijn signatuurgerechten waarin chefs hun universum, jeugdherinneringen en soms zelfs hun maatschappijkritiek vertalen. Het zijn de specialiteiten die kenners unaniem en telkens weer aanwijzen op de kaart zodra ze aan tafel gaan. En als u dit met een korreltje zout neemt, zie het dan vooral als een heerlijke gids die komaf maakt met keuzestress.
1 | AMUSE | Gevulde citroen met laagjes
Advertentie
La Paix, Anderlecht
2 | ENTREE | Tartaar van kalfshersenen
Bistrot du Nord, Antwerpen-Stad
3 | HOOFDGERECHT | Dumplings
Steamy Windows, Gent
Lees meer
4 | DESSERT | Crêpe normande
De Jonkman, Sint-Kruis, West-Vlaanderen
Advertentie
Advertentie