V.l.n.r.: Quai n°4 in Ath, Bistro in Éghezée en Philippe Meyers in Eigenbrakel.
V.l.n.r.: Quai n°4 in Ath, Bistro in Éghezée en Philippe Meyers in Eigenbrakel.
© 2: Courtesy of Bistro | 3: Courtesy of Philippe Meyers

3 restaurants over de taalgrens, van de bistro van een sterrenrestaurant tot zacht geprijsd én top

Van de bistro van sterrenrestaurant L’air du temps tot zacht geprijsde topgerechten. De zomer culinair afsluiten doe je in deze drie restaurants over de taalgrens.

1 | Quai n°4, Ath

Restaurant Quai n°4 in Ath | Betaalbare superdesserts
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Restaurant Quai n°4 in Ath.
Restaurant Quai n°4 in Ath.
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2 | Bistro, Éghezée

De nieuwe bistro van L’air du temps verrast in elk gerecht
Sterrenchef Sang Hoon Degeimbre (links) en Benjamin Denis, de vaste chef van Bistro in Éghezée (rechts).
Sterrenchef Sang Hoon Degeimbre (links) en Benjamin Denis, de vaste chef van Bistro in Éghezée (rechts).
© BISTЯO

3 | Philippe Meyers, Eigenbrakel

Restaurant Philippe Meyers in Eigenbrakel | Zeldzaam degelijk én betaalbaar
Restaurant Philippe Meyers in Eigenbrakel.
Restaurant Philippe Meyers in Eigenbrakel.
© Courtesy of Philippe Meyers
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