Wat maakt een onvergetelijke eetervaring? Lekker eten, een goede fles en leuk gezelschap in een gezellig kader. Sabato schotelt dit weekend honderd restaurants voor met nét dat tikkeltje extra. Smakelijk!
Sabato, het weekendmagazine van De Tijd, brengt een speciaal foodnummer. Ontdek onze selectie restaurants met het lekkerste eten, de prachtigste uitzichten en de mooiste verhalen uit alle hoeken van Europa.
► De volledige Sabato Food 100 vind je hier.
Alvast drie thema's die je het water in de mond zullen doen lopen:
Located in history
Het eten mag dan kraakvers zijn, de locatie ademt historische verhalen uit. Eigentijdse gerechten geserveerd op een plek met een rijke geschiedenis. Dineren in erfgoed, van Brussel tot Berlijn.
With a view
Aperitieven bij zonsondergang, dessert met uitzicht op de stad.
The conscious cook
Natuur en natuurlijkheid zijn de ingrediënten van deze adressen. Botanische gastronomie, zerowastefilosofie, farm-to-tableconcept: hier eten is goed voor je geweten.
► De volledige Sabato Food 100 vind je hier.