Een uitstekende Napolitaanse keuken, vertaald naar de Amalfitaanse kust.
OP HET BORD Een uitstekende Napolitaanse keuken, vertaald naar de Amalfitaanse kust. De handtekening van een chef met twee Michelinsterren die trots is op zijn roots en perfect een ‘populaire haute cuisine’ uitvoert.
IN DE KEUKEN Gennaro Esposito werkt in zijn keuken met ogenschijnlijk eenvoudige ingrediënten als pasta, tomaat, rijst, cactusvijg en aardappel. De chef is trouw aan de traditionele Italiaanse keuken, maar slaagt erin om de eenvoud op te tillen tot sterrenniveau.
IN HET GEHEUGEN Het restaurant ligt pal aan de kust, onder een verdedigingstoren uit de 7de eeuw. De tafels hebben uitzicht op zee en bij mooi weer kun je op het terras zitten.
AAN TE BEVELEN Alle menu’s nemen je mee naar de overtreffende trap van versheid van ingrediënten, zoals de soep van gevarieerde pasta, rotsvis en schaaldieren of de minihamburger van rauwe kalfsworst en champignons. Probeer ook de zuiderse gerechten zoals de kroket van gedroogde kabeljauw met aardappel of de met kippenlevertjes en appel gevulde beignet.
OP DE REKENING Zes-, acht-, en elfgangenmenu voor 165, 180 en 220 euro.