Julien Wauthier propose du beau produit et une maîtrise des cuissons et des techniques hors normes.
OP HET BORD Julien Wauthier stelt een goed product voor, beheerst de kunst van het koken en past niet-alledaagse technieken toe. Zijn credo: een gerecht moet verrassen en verbazen, pit hebben en er grafisch prachtig uitzien.
IN DE KEUKEN is de chef-kok bekend om zijn derde plaats in de Franse ‘Top Chef’-wedstrijd. De jonge Julien heeft sinds 2019 een Michelinster en zal het nog ver schoppen. Hij laat je smaken ontdekken die verrassen en verleiden, zoals zijn perzik van de dag, wortelen, kardemom en vadouvan.
IN HET GEHEUGEN Wat een locatie! Het grote terras kijkt uit over de Maas, vanwaar je bij goed weer de boten en binnenschepen ziet passeren. Het eigentijdse interieur maakt de charme van het geheel compleet.
AAN TE BEVELEN Alle seizoensproducten komen aan bod. Probeer ook het vuurwerk van de verrassingscitroen. Als je de met cacaoboter bedekte schil breekt, vloeit er ‘baba au rhum’ uit. Als zoete traktatie worden grote versgebakken madeleines of citroenschuimtaart onder de gasten gedeeld.
OP DE REKENING Drie-, vier- en zesgangenmenu voor 49, 64 en 94 euro. Wijnarrangement voor 20, 26 en 36 euro. (JPG)