Uit eten moet een feest zijn, en dat feest vindt ook plaats in het bord bij het Turnhoutse Hert.
Op het bord Met alledaagse ingrediënten iets bijzonders doen, dat is níét de filosofie van Hert. Uit eten moet een feest zijn, en dat feest vindt ook plaats in het bord, waar Royal Belgian Caviar en exquise stukjes vlees en vis de hoofdrol spelen.
In de keuken Na ervaringen bij Hof van Cleve en The Jane liggen de ambities hoog bij culinaire duizendpoot Alex Verhoeven, die in deze keuken wordt bijgestaan door Lars Block.
In het geheugen De combinatie van een culinair bijzonder hoogstaande ervaring en het adembenemende uitzicht over Turnhout en de omliggende bossen maken van Hert een unieke plek.
Aan te bevelen Wie na het hert (jawel) met aspergebroccoli en pistache en de heerlijke merengue met gezouten citroen nog de hort op wil voor een pousse-café, kan daarvoor terecht bij het nabijgelegen Gust, een bar die dezelfde Alex Verhoeven recent opende en die verwijst naar diens vader Gustaaf.
Op de rekening Lunchmenu in drie gangen vanaf 75 euro, diner in vijf gangen vanaf 110 euro.
Turnovatoren 18, 2300 Turnhout, tel. 014/73.61.25, hert.be