Bij Vin d’Où krijg je ingrediënten en wijnen uit Italië voorgeschoteld die je nauwelijks elders aantreft in ons land.
OP HET BORD De passie voor het betere product spat hier van het bord. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, iedere leverancier is een trouwe vriend. De pure Italiaans geïnspireerde keuken spreekt voor zich en wordt niet verhuld in spektakelbereidingen.
IN DE KEUKEN Chef Tom Fluit roerde vroeger in de potten van het Dock’s Café, maar waagde ruim tien jaar geleden de stap om samen met zijn vrouw Ilse De Backer – een uitstekende gastvrouw – een eigen avontuur te beginnen. Fluit en zijn vrouw importeren zelf heel wat ingrediënten uit Italië, zodat je hier kunt proeven van wijnen en ingrediënten die je zelden elders treft in ons land.
IN HET GEHEUGEN De buitengevel van dit pand midden in een Berchemse woonwijk doet niet vermoeden wat voor een uitstekend restaurant zich hier schuilhoudt. Om nog maar te zwijgen van de prachtige tuin waar een mens zich heel even in Toscane waant.
AAN TE BEVELEN Laat je leiden door de dagelijkse suggesties die de chef aan tafel komt presenteren. Wie na de maaltijd zin heeft in iets zoets, maar geen dessert wil, bevelen we graag de koffie met vanille-ijs aan.
OP DE REKENING Voorgerechten vanaf 22 euro, hoofdgerechten vanaf 45 euro.