Dit is dé plek voor een ecobewust, finediningmenu in een aangenaam en rustig decor met veel groen.
OP HET BORD De lokale seizoenskeuken van Heritage kiest resoluut voor lokaal geteelde groenten, kruiden en vis. Vlees wordt niet geserveerd. Alle gerechten zijn fris en sprankelend, en tegelijk ook echte smaakbommen.
IN DE KEUKEN Heritage is het geesteskind van chef Sebastian Sandor, maar sinds dit jaar staat de Duitse chef Nadina Zimmermann in de keuken. Ze werd tijdens haar reizen verliefd op de Latijns-Amerikaanse keuken en dat proef je. Ze stond ook in de keuken bij Pastorale en Villa René Lalique, allebei tweesterrenresto’s. Die invloed van de haute cuisine zie je weerspiegeld in de verfijnde bordschikking.
AAN TE BEVELEN De chef suggereert een vijfgangenmenu (groenten of vis), maar je kunt ook à la carte je keuze maken uit verschillende gerechten. Op de kaart staan publiekslievelingen als aubergine met yoghurt en linzen, maar ook een spannende ‘catch of the day’ met spitskool en mole verde. Aangezien er gewerkt wordt met het aanbod van het seizoen, zijn er soms aanpassingen.
OP DE REKENING Het vijfgangenvismenu kost 56 euro. Voor de veggie versie betaal je 54 euro.