In deze kleine trattoria vind je de Italiaanse wonderen der eenvoud in vol ornaat.
Op het bord In deze kleine trattoria vind je de Italiaanse wonderen der eenvoud in vol ornaat. De kaart is kort, maar alles wat erop staat, is kraakvers en van topkwaliteit.
In de keuken Chiara De Stefano staat achter het fornuis, maar ook de kunstzinnige Romeinse patron Federico Mazzoni roert in de potten en is het echte gezicht van de zaak. Hij werkte eerder in Caffe al Dente en La Gazzetta.
In het geheugen Sfeer is er altijd in het eenvoudige, heldere interieur, maar bij mooi weer zit je het best aan een tafeltje op de stoep, hier in hartje Rome – euh, Elsene.
Aan te bevelen De ogenschijnlijk gemakkelijk te bereiden pasta ‘cacio e pepe’ met pecorino, versgemalen peper en wat olijfolie is romig en pittig tegelijk: een zaligheid. Als op de kaart traag gegaarde ossenstaart staat: niet twijfelen. En ontdek eindelijk de Italiaanse natuurwijnen.
Op de rekening Voor een bord pasta betaal je 15 tot 20 euro, een ander gerecht kost ongeveer 20 euro.
Lang-Levenstraat 48, 1050 Brussel, tel. 0473/49.64.93, certo.me