Behalve van het lekkere eten komen de goeie vibes bij Brasserie Bristol van het chique, strakke interieur, de donkere plankenhouten vloer, het uitzicht op het strand, een keuken achter glas en een lange bar met toog waar je desgewenst aan eet.
Op het bord Hier krijg je de allerbeste brasseriegerechten op je bord: klassieke vlees- en visbereidingen zonder poespas en bereid met een schat aan vakkennis, aangevuld met creatieve suggesties.
In de keuken Chef en eigenaar is Christian Delacourt, derde generatie van de familie die hier in 1927 Hotel Bristol begon, dat in 2005 werd gesloopt. Hij kreeg zijn opleiding aan hotelschool Ter Duinen in Koksijde en was souschef in ‘t Molentje van Danny Horseele. Zijn echtgenote Ann Decuypere verzorgt de zaal en is sommelier.
In het geheugen Brasserie Bristol is een van de mooiste brasserieën in ons land. Behalve van het lekkere eten komen de goeie vibes van het chique, strakke interieur, de donkere plankenhouten vloer, het uitzicht op het strand, een keuken achter glas en een lange bar met toog waar je desgewenst aan eet.
Aan te bevelen De tomaat met handgepelde Zeebrugse grijze garnalen gaat terug op de begindagen van het hotel. Gebakken zeetong met verse frietjes en bearnaise of een stuk pladijs eet je nergens beter dan hier.
Op de rekening Voor een voorgerecht betaal je gemiddeld 24 euro, voor een hoofdgerecht 36 euro.
Zeedijk 291, 8301 Knokke-Heist, tel. 050/51.21.12, brasseriebristol.be