Noma werd opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld.
OP HET BORD Oogverblindende, gevoelige en creatieve gerechten. Tot eind december een wild- en bosmenu, met aandacht voor unieke gastronomische smaken van zeldzame vleessoorten, vergeten groenten, onbekende bessen en paddenstoelen die in de ochtend worden geplukt.
IN DE KEUKEN René Redzepi, een waar genie, wordt omringd door onstuimig jong keukentalent uit alle hoeken van de wereld. Samen brengen ze dit unieke smakenlaboratorium tot leven. Allemaal houden ze ervan om hun ontdekkingen en emoties met hun klanten te delen.
IN HET GEHEUGEN Een boerenjaar! Drie jaar na de verhuizing van het centrum van Kopenhagen naar de alternatieve wijk Christiania, kreeg het restaurant-boerderij drie Michelinsterren en werd het – opnieuw – uitgeroepen tot het beste eethuis ter wereld.
AAN TE BEVELEN De smaak en de geuren van de keuken van morgen, het geluid van de koks als je het restaurant betreedt en het kleurrijke spektakel in de keuken tijdens de maaltijd.
OP DE REKENING Reken op 600 euro per persoon voor een diner met aangepaste wijnen.