Hotel Sacher heeft zes restaurants, cafés en bars. In Rote Bar geniet je van Oostenrijkse specialiteiten en in de somptueuze Grüne Bar van topgastronomie.
OP HET BORD In dit wereldberoemde vijfsterrenhotel in Wenen zijn er maar liefst zes restaurants, cafés en bars, elk met een andere invalshoek. Bij Restaurant Grüne Bar ga je bijvoorbeeld voor de meest verfijnde haute cuisine, Rote Bar staat voor Oostenrijkse specialiteiten en Sacher Eck is zowat de enige plek ter wereld waar sachertorte nog volgens het originele recept uit 1832 wordt geserveerd.
IN DE KEUKEN Dominik Stolzer is chef de cuisine en overziet alle restaurants. Hij staat erom bekend Oostenrijkse specialiteiten een eigentijdse draai te geven, zonder de authenticiteit uit het oog te verliezen.
IN HET GEHEUGEN Hier kom je niet voor de subtiele culinaire ervaring, wél voor de grandeur, een gastronomische beleving in een over-the-topdecor dat geplukt lijkt uit een nostalgische film.
AAN TE BEVELEN Wie hier een kamer boekt, mag zichzelf op een lijstje zetten naast John F. Kennedy, koningin Elizabeth II, Naomi Campbell en Justin Bieber. Sinds 1876 is dit een van de meest bijzondere hotels ter wereld.
OP DE REKENING Je maakt het hier zo duur als je zelf wilt, maar je hebt al een stukje sachertorte met slagroom voor 7,90 euro.