Peter Goossens vat een bezoek aan zijn restaurant op als een avondvullend programma.
OP HET BORD Hof van Cleve heeft sinds 2004 drie Michelinsterren en staat voor haute gastronomie van wereldklasse waarin respect voor het product hét mantra is. Eenvoudig kun je de wondermooie creaties niet noemen, maar alles wat op het bord ligt, is functioneel in het gerecht.
IN DE KEUKEN Peter Goossens opende zijn restaurant in 1986. Hij was toen 22 en had een opleiding achter de kiezen in Franse driesterrentempels zoals Le Pré Catelan, Le Pavillon Elysée en Joël Robuchon. Goossens streeft naar perfectie in alles.
IN HET GEHEUGEN Op het bord valt niets uit de toon – wat niet in alle driesterrenzaken het geval is. Peter Goossens vat een bezoek aan zijn restaurant op als een avondvullend programma. Dat gaat ook gepaard met een fantastische bediening, inclusief goed gedoseerde humor.
AAN TE BEVELEN Als we dan toch een signatuurgerecht van de kaart moeten kiezen: jonge duif ‘Anjou’ met aardappelmousseline en truffel.
OP DE REKENING Het lange menu met geselecteerde wijnen kost niet minder dan 530 euro, maar voor een ervaring die levenslang bijblijft, is dat het sparen waard.