Het restaurant staat in teken van de Catalaanse keuken, maar dan op een innovatieve en creatieve manier.
OP HET BORD Een uniek verhaal, dat van drie broers die nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar perfect aanvullen. Het gastronomische toprestaurant staat in de traditie van de Catalaanse keuken, maar dan op een innovatieve en creatieve manier.
IN DE KEUKEN De technische beheersing van Joan voor de hartige gerechten en de creatieve anarchie van Jordi voor de zoete bereidingen, aangevuld met de kennis van Josep, die veel meer is dan een sommelier, hebben dit restaurant in Girona niet alleen drie sterren bezorgd, maar ook op de lijst gezet van de 50 beste restaurants ter wereld, zowel in 2013, 2014 als 2019.
IN HET GEHEUGEN Het restaurant ligt rond een gezellige patio waarin berkenstammen staan. De culinaire beleving is uniek, alles klopt, niets voelt geforceerd en de broers komen aan tafel een praatje slaan.
AAN TE BEVELEN Het feestmenu eindigt met de desserts van Jordi, die zich laat inspireren door parfums of Cubaanse sigaren. De voorgerechten en amuses vertellen het verhaal van de reizen van de broers. Er zijn invloeden uit bijvoorbeeld Thailand, Japan, Korea, Peru en Turkije.
OP DE REKENING Het feestmenu van 30 gangen, inclusief hapjes en een selectie van een vijftiental uitzonderlijke wijnen, kost ongeveer 350 euro.