Een eerlijke en vertrouwde keuken die inspiratie put uit de omringende natuur en uit de liefde voor lekker eten.
Op het bord Een eerlijke en vertrouwde keuken die inspiratie put uit de omringende natuur en uit de liefde voor lekker eten. Een uniek menu, met gerechten met wilde kruiden, zoetwatervis en andere producten uit de bergweiden in de omgeving. Namen die vaak geassocieerd worden met ‘jong keukengeweld’ vullen het menu verder aan.
In de keuken Nicolas Darnauguilhem ken je misschien nog van Neptune in Elsene. Hij trok daarna naar Genève waar hij de restaurants Tablar en de Tabouret opstartte.
In het geheugen Na Genève, een stad die misschien iets te klassiek is voor zijn benadering van de hedendaagse gastronomie, vindt de chef zichzelf opnieuw uit in een bucolisch en grandioos kader. De briljante Judith Baumann, de eerste sterrenchef van Zwitserland, maakte deze oude alpenchalet beroemd en won een ster voor haar bloemen- en natuurlijke keuken. Darnauguilhem treedt in haar voetsporen, maar met eigen ambities.
Aan te bevelen Heerlijke tuin. Terras met uitzicht op de bergen. Geniet van de alpenkazen en een uitzonderlijke kaart met natuurwijnen.
Op de rekening 200 euro per persoon, met wijnen.
Route des Échelettes 8, 1654 Cerniat, +41.26.927.20.97, lapintedesmossettes.ch