© SedranJPhotography

L’artiste de Falaën, Falaën, België

De ontdekking van dit restaurant in het midden van nergens, in het oude station van Falaën, is een verrijkende ervaring.

Op het bord De artiest houdt van jazz en hiphop. Er zit pit en frisheid in zijn keuken.

In de keuken Logan Depuydt, geboren in Oostende, is een autodidact en ontwikkelde een zeer persoonlijke stijl zonder compromissen. Hij dankt zijn cliënteel vooral aan mond-tot-mondreclame. Ze vinden zonder de hulp van gastronomische gidsen de weg naar zijn restaurant.

Advertentie
Advertentie

In het geheugen De ontdekking van dit restaurant in het midden van nergens, in het oude station van Falaën, is een verrijkende ervaring. In contrast met de strakke lijnen overheersen de warme kleuren van hout. De ontvangst is royaal, met een opeenvolging van voorafjes en royale gerechten, die spelen met texturen en smaken. De goede muziek en de biologische en natuurlijke wijnen doen de rest.

Aan te bevelen Wat de vis betreft: de hamachi, rode biet, soja, zwarte knoflook en oxalis. Vlees: zwezerik gebakken op houtvuur, zwarte truffel en vlierbes.    

Op de rekening Vijfgangenmenu 55 euro, zes gangen 68 euro. Wijnselectie tussen 30 en 35 euro.

Rue de la Gare 85, 5522 Falaën, tel. 082/71.19.98, lartistedefalaen.be

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer