Met zijn innovatieve noordelijke eilandkeuken is Alexander al verscheidene keren uitgeroepen tot het beste van Estland.
Op het bord Restaurant Alexander maakt deel uit van het historische hotelpark Pädaste Manor. Met zijn innovatieve noordelijke eilandkeuken is Alexander al verscheidene keren uitgeroepen tot het beste van Estland.
In de keuken De Portugees Diogo Caetano en zijn team gebruiken seizoensgebonden producten. Ze werken samen met lokale leveranciers en gebruiken producten uit de tuinen en serres van het park.
In het geheugen Een rit van twee uur vanaf de luchthaven van Tallinn brengt je naar Muhu, een van de eilanden van Estland in de Oostzee. Het landhuis aan de baai Pädaste is sinds 1996 een vijfsterrenhotel en lijkt zo uit een sprookje te komen. Het water van de baai is zo glad als dat van een meer.
Aan te bevelen De menu’s van het restaurant volgen de seizoenen en integreren producten die op natuurlijke wijze worden bewaard. Het rundvlees is van uitzonderlijke kwaliteit, net als het wild. De snoekbaars wordt gecombineerd met kaviaar. Voor de vegetariërs: laat je verrassen door de bloemkool met ui en cacao.
Op de rekening Het eilanddegustatiemenu kost 118 euro. Er is ook een vegetarische versie.
Pädaste, 94716 Saaremaa, Muhu, tel. +37.2.45.48.800, padaste.ee