In Nonam ben je verzekerd van een verfijnde, creatieve en internationaal geïnspireerde keuken met diepgang en zonder tierlantijntjes.
Op het bord In Nonam ben je verzekerd van een verfijnde, creatieve en internationaal geïnspireerde keuken met diepgang en zonder tierlantijntjes.
In de keuken Na een passage in driesterrentempel Hertog Jan had Karel Van Oyen met zijn bistro Vinto in Kruisem al aangetoond dat hoogwaardige gastronomie niet noodzakelijk de prijzen van zijn bekendere buur impliceerde. Toen de zaak in Gent klaar was om te openen, deed het virus de deur op slot. Maar intussen staat de reputatie als een huis.
In het geheugen Het gerenoveerde pand uit 1739 in het Patershol herbergt een restaurant, wijnbar en boetiekhotel. Tijdens de lockdown kon je complete menu’s laten aanrukken in de sfeervolle kamers. Een aparte ervaring, die het verlangen aanscherpt om hier nog eens te overnachten.
Aan te bevelen Eigenlijk valt hier niets uit de toon, maar een onwaarschijnlijk lekker hapje van kippenlever, rode biet en zure kers staat voorgoed in onze memorie gegrift.
Op de rekening De prijzen variëren van 32 euro voor een driegangenlunch tot 65 euro voor zes gangen (105 euro met wijnen). Gegeven de kwaliteit is dat scherp. Zeer scherp.
Sluizekenkaai 1, 9000 Gent, tel. 09/329.49.14, nonamrestaurant.be