Spectaculaire presentaties, bergproducten en exotische smaken: de chef-kok leeft zich uit terwijl de gasten genieten.
OP HET BORD Het huis biedt een eigentijdse en gedurfde gastronomische ervaring. De chef combineert de producten uit de Zwitserse bergen met de producten die hij tijdens zijn reizen heeft ontdekt.
IN DE KEUKEN Benoît Carcenat, de rechterhand van chef-kok Benoit Violier in de driesterrenzaak Restaurant de l’Hôtel de Ville in Crissier, en bekroond als ‘Meilleur Ouvrier de France’, staat voortaan aan het hoofd van deze zaak. Hij houdt van de traditionele keuken die mensen weet te prikkelen en hen verrast met interessante invloeden uit Azië of Zuid-Amerika.
IN HET GEHEUGEN Een elegant hotel, met twaalf kamers en twee restaurants, gelegen in een berglandschap. Het huis straalt een verfijnde elegantie uit en hoge gastronomische ambities: witte tafellakens, zilverwerk, kristallen glazen, een onberispelijke bediening en een geoliede machine in de keuken.
AAN TE BEVELEN In elk gerecht zit een lokaal ingrediënt, zowel onverwacht als onbekend. Het kan gaan om een bergbloem, een bloemenknop, gedroogd vlees of de overheerlijke kaas die de étivaz is.
OP DE REKENING Reken op 250 euro voor een culinaire symfonie in zeven gangen.