In het seizoen is dit een uitgelezen plek om lokaal wild te eten.
OP HET BORD Sinds 2019 kan dit restaurant twee Michelinsterren achter zijn naam schrijven. In een zaal met veel glas en uitzicht op de omliggende weiden, proef je van een subtiele keuken die steunt op topproducten, denk langoustine, kreeft en kaviaar.
IN DE KEUKEN Maxime Collard was eerder souschef in De Karmeliet, het voormalige driesterreninstituut van Geert Van Hecke. Vol ambitie keerde hij terug naar zijn geboortedorp, waar hij vanaf zijn 25ste discreet een klein imperium opbouwde, inclusief de vlakbij gelegen brasserie Les Terrasses de l’Our en vier hotels.
IN HET GEHEUGEN De oude boerderij werd met veel smaak gerenoveerd en biedt ook zes ruime, majestueus ingerichte kamers waar het heerlijk overnachten is.
AAN TE BEVELEN In het seizoen is dit een uitgelezen plek om lokaal wild te eten.
OP DE REKENING Er zijn menu’s van 70, 85 en 110 euro. A la carte schommelen de prijzen van de voorgerechten tussen 38 tot 75 euro, hoofdgerechten kosten tussen 55 en 70 euro.