La Butte aux Bois, Lanaken

De chef slaagt er wonderwel in om tot op het einde lichtheid en elegantie te bewaren.

OP HET BORD Aziatische invloeden en haute cuisine: hier komen verschillende smaken samen in perfecte harmonie. De chef maakt ook het verschil met zijn tot op de seconde geregisseerde cuissons: die zijn heel straf.

IN DE KEUKEN De Nederlands-Limburgse chef Ralf Berendsen verdiende zijn sporen bij Kasteel Wittem, maar is al sinds 2011 het gezicht van het voormalige La Source, het restaurant van hotelcomplex La Butte aux Bois. Toen dit onlangs volledig werd gerenoveerd, kreeg het restaurant de naam van de chef. Hij verzamelde inmiddels twee Michelinsterren.

Advertentie
Advertentie

IN HET GEHEUGEN Dompel jezelf onder in pure luxe en boek ineens een kamer. Met vijfsterrensuperior op de gevel ben je verzekerd van een onvergetelijke nacht.

AAN TE BEVELEN Neem vooral je tijd: de meeste gasten kiezen voor het menu. Dat is opgebouwd uit zes gangen, maar er zijn zeker al zes amuses en het dessert is een trilogie. De chef slaagt er wonderwel in om tot op het einde lichtheid en elegantie te bewaren.

OP DE REKENING Een menu in zes gangen (+ enkele extra’s) kost 220 euro per persoon.  A la carte bestellen is eventueel ook mogelijk.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer