In dit voormalige augustijnenklooster kom je thuis in het mooiste boetiekhotel van Antwerpen.
OP HET BORD De focus ligt op lokale seizoensingrediënten, waarvan sommige groenten en kruiden zelfs worden gekweekt op het dak van PAKT (de naburige industriële site). Wie houdt van vis, zit gebeiteld. Spicy (vlaswijting, mossel, chorizo) en aards (coquilles, aardpeer, kombu, truffeldashi) wisselen elkaar af.
IN DE KEUKEN August wordt ‘gecureerd’ door Nick Bril, eigenaar en chef van het tweesterrenrestaurant The Jane, een beetje verderop. Voor de uitvoering staat chef Pieter Starmans (ex-souschef The Jane) in de keuken.
IN HET GEHEUGEN In dit voormalige augustijnenklooster kom je thuis in het mooiste boetiekhotel van Antwerpen. De authentieke architectuur en de sfeervolle ambiance van het restaurant gaan naadloos over in het hotel.
AAN TE BEVELEN Wie geen tafel kon boeken, kan ook terecht aan de bar. Bestel er een elegante cocktail met een paar overheerlijke bar bites.
OP DE REKENING Je hebt de keuze uit een viergangen- (79 euro) of vijfgangenmenu (95 euro), dat met de seizoenen mee evolueert.